Barion Pixel Rákkal küzd a népszerű rockegyüttes gitárosa – Coloré

Rákkal küzd a népszerű rockegyüttes gitárosa

2021. 06. 24.

A zenekar meghatározó színfoltja volt a kilencvenes éveknek, dalaikat és vicces klipjeiket mindenki imádta, még a pop szerelmesei is.

A Blink-182 punk-rock együttest Tom DeLonge, Mark Hoppus és Scott Raynor alapította 1992-ben, San Diego Poway nevű külvárosában. A dobos Raynort alkoholproblémái miatt Travis Barker váltotta 1998-ban, a Blink-182 amerikai turnéjának közepén.

Blink 182
Forrás: northfoto.com

Az együttes nagyon népszerű volt, mert gúnyos, szókimondó vagy éppen botrányos humoruk átszőtte minden dalukat és a klipeket is. Szívesen cinkelték kortársaikat is, a pop csillagait, például a Backstreet Boys együttest, de ezek a megnyilatkozások sosem okoztak viszályt, s a pop kedvelői is rajongtak értük.

2005 februárjában az együttes bejelentette, hogy határozatlan ideig szünetet tartanak, aminek oka a Hoppus és Delonge közötti megromlott viszony volt. 2009-ben aztán újra összeállt a banda, és időnként megörvendeztették a rajongókat egy-egy koncerttel.

A napokban a Blink-182 basszusgitárosa, Mark Hoppus egy szívszorító Twitter-posztban árulta el, hogy a rákkal küzd, és nem vágyik másra, mint a mihamarabbi gyógyulásra és koncertezésre. A zenész először letörölte a sztorit, amiben kórházban ül és épp rákkezelésen vesz részt – gépekkel körülvéve.

Végül győzött a hit, hogy az emberek biztatása és szeretete erőt adhat neki, így újra posztolt, amelyben elismerte, hogy rákos. Kiderült, hogy már három hónapja kezelik, nagyon nehezen éli meg és fél is, de a családja és a barátai mindenben támogatják. Mark azt is leírta, hogy még jó pár hónapnyi kemoterápia vár rá, de igyekszik pozitív és bátor maradni, csak a felépülésre koncentrálni, valamint arra, hogy egyszer újra színpadon állhasson.

A zenész azt nem tisztázta, milyen típusú daganata van. Sok híresség, köztük zenésztársai is twitteltek, amiben biztatják és a legjobbakat kívánják számára.

Forrás: justjared.com