Barion Pixel Meztelen képek, kínos információk: Michael Jackson cége foggal és körömmel védi a popsztár aktáját, az áldozatok nem tágítanak! – Coloré

Meztelen képek, kínos információk: Michael Jackson cége foggal és körömmel védi a popsztár aktáját, az áldozatok nem tágítanak!

2024. 04. 04.

Készül Michael Jackson önéletrajzi filmje, de egészen más miatt is szóba került a világhírű popsztár neve.

Holtakról jót vagy semmit, így tartja a mondás, de Wade Robson és James Safechuck ezt nem így véli. Ők azok, akik azzal vádolták meg a néhai poplegendát, Michael Jacksont, hogy még gyermekkorukban szexuálisan molesztálta őket.

A két fiatal pert indított Michael Jackson vállalatai ellen, mert azt állítják, hogy nemcsak a sztár, de az énekes egyéb munkatársai is felelősek azért, ami velük megtörténhetett.

Michael Jackson
Kép forrása: Carlo Allegri / Staff / Getty Images

Michael Jackson aktája

Robson és Safechuck elleni óvintézkedéseket akar tenni a legenda produkciós cége, mert attól tartanak, hogy ha a vádlók hozzájutnak a bűnügyi aktához, azt a legenda ellen felhasználhatják. A TMZ értesülései szerint a két férfi valóban arra törekszik, hogy bizonyítani tudják vádjaikat.

A felperesek azon kísérlete, hogy megszerezzék ezeket az érzékeny információkat a bíróság előzetes megsemmisítő végzésével kapcsolatban, különösen kirívó.

A popsztár cége valóban úgy véli, hogy amennyiben hozzájutnak az aktához, akkor Michael Jackson meztelen testéről, többek között a nemi szervéről is láthatnak fotókat, amivel túllépnének egy határt és a saját ügyükhöz ez nem is tartozik.

Wade Robson egyszer már megpróbált hozzájutni az iratokhoz 2017-ben, de a bíróság elutasította a kérelmét, így most James Safechuck-kal együtt kérelmezik annak lehetőségét, hogy beleláthassanak az aktába.

Nyitókép forrása: KMazur / Contributor / Getty Images