Barion Pixel Sokkoló átalakuláson ment keresztül Michael Fassbender – a színész ebben a szerepben tér vissza – Coloré

Sokkoló átalakuláson ment keresztül Michael Fassbender – a színész ebben a szerepben tér vissza

2023. 09. 30.

A képregényből adaptált rendkívül izgalmas és fordulatos krimi mind a mozikban, mind a Netflixen látható lesz hamarosan, Michael Fassbender főszereplésével.

Michael Fassbender főszereplésével a David Fincher által rendezett filmet a New York-i Filmfesztiválon mutatják be, mielőtt jövő hónapban megérkezik a mozikba. A morális konfliktusokba mélyedő sztori sok izgalmat ígér a műfaj kedvelőinek, az új előzetesben pedig láthatjuk, miként bújt bele a szerepbe a 46 éves sztár.

Michael Fassbender
Forrás: Netflix

A közelgő New York-i Filmfesztivál Spotlight szekciójában látható lesz az akció-thriller, és egy új előzetest is kiadtak az esemény jegyében. Ez bemutatja a bérgyilkos felkészülését a sikeres munkáira, meg-megszakítva olyan belső pillanatokkal, elmélkedésekkel, amelyekben a karakter emlékezteti magát, hogy „ragaszkodjon a tervhez”. Az új trailer ragyogó betekintést enged Michael Fassbender karakterének belső világába is, akit egyszerűen The Killerként emlegetnek.

A kritikusok és a rajongók hőn várt filmje is David Fincher neo-noir akcióthrillerének világpremierjét a közelmúltban lezárult Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon tartották, ahol remek kritikákat kapott az alkotás és a szereplők. Fincher visszatért a rendezői székbe Oscar-díjas filmje, a 2020-as Mank után, és egy rövid mozis időszak után a The Killer novemberben megjelenik a Netflixen is.

The Killer
Forrás: Netflix

A The Killer sokkal több lesz, mint egy bérgyilkos életének bemutatása, hiszen az Alexis „Matz” Nolen képregényét adaptáló film tele van morális felvetésekkel, és egészen mélyre ás egy pénzért gyilkoló ember elméjében és lelkében, egészen addig, amikor lelkiismerete miatt kezdenek felerősödni belső démonai és megkérdőjelezi tevékenységét.

Michael Fassbender mellett olyan tehetségek alkotják a szereplőgárdát, mint Tilda Swinton, Charles Parnell, Kerry O’Malley, Sala Baker, Arliss Howard és Emiliano Pernía.

Forrás: Collider
Borítókép forrása: