Barion Pixel Mégsem szakított Al Pacino és 54 évvel fiatalabb barátnője? Fordulat állt be a kapcsolatukban – Coloré

Mégsem szakított Al Pacino és 54 évvel fiatalabb barátnője? Fordulat állt be a kapcsolatukban

2023. 09. 08.

A napokban felröppent a hír, hogy Al Pacino és 29 éves barátnője gyermekük születése után pár hónappal szakítottak. Most azonban úgy tűnik, hogy erről szó sincs!

Al Pacino az utóbbi időszakban nem szerepeivel került a lapokba, hanem azzal, hogy 54 évvel fiatalabb kedvesétől született meg negyedik gyermeke. A hét közepén arról szóltak a cikkek, hogy a páros útjai elváltak. Ezt megerősítette az, hogy Noor Alfallah közös gyermekük felügyelete miatt fordult a bírósághoz.

Az informátorok biztosra vették, hogy elvált a felek útja, ám kiderült, hogy nincs így, sőt!

Al Pacino és fiatal szerelme – Félreértés történt

Azt a hét közepén is lehetett tudni, hogy Al Pacino párja, Noor bírósághoz fordult, hogy teljes felügyeleti jogot intézhessen háromhónapos fiával kapcsolatban. Nem az volt a célja, hogy elszakítsa a gyermeket az apjától, ezért úgy intézte, hogy a színész bármikor láthassa gyermekét.

Al Pacinónak a negyedik gyermeke három hónapos / Kép forrása: Axelle Bauer-Griffin / Getty Images
Al Pacinónak a negyedik gyermeke három hónapos / Kép forrása: Axelle Bauer-Griffin / Getty Images

A lépés arra engedett következtetni, hogy véget ért a kapcsolatuk, de arra is, hogy a fiatal nő egyáltalán nem fél attól, hogy a színészre bízza a gyermeket. Ez nem véletlen, hiszen Al Pacino számára nem újdonság az apaság, és az ezzel járó felelősség, ugyanis van egy 33 éves lánya, és egy 22 éves ikerpárnak is büszke édesapja.

Al Pacino a feltételezésekkel ellentétben cáfolta, hogy szakítottak volna fiatal párjával, s ezt bizonyítja az is, hogy közösen vacsorázni mentek a napokban. A pár a koronavírus idején ismerkedett meg, és tavaly áprilisban vállalták fel szerelmüket, majd gyermekük idén, június 6-án jött világra.

Forrás: Mirror.

Nyitókép forrása: Getty Images