Barion Pixel Matt Bomer és a Bridgerton család sztárja, Jonathan Bailey egy olyan meleg románcot mutat be a Fellow Travelers-ben, ami több szempontból is történelmi – Coloré

Matt Bomer és a Bridgerton család sztárja, Jonathan Bailey egy olyan meleg románcot mutat be a Fellow Travelers-ben, ami több szempontból is történelmi

2023. 05. 29.

A limitál széria ahogy követi kapcsolatuk hullámvölgyeit, úgy az 50-es évek Amerikájának furcsa történelmi szálait is láthatjuk. A filmben Matt Bomer és Jonathan Bailey a főszereplők.

Matt Bomer és Jonathan Bailey úgy lépkedtek az élmezőnybe az elmúlt években, hogy nyíltan vállalták, a saját nemükhöz vonzódnak. Csodás heteroszexuális karaktereket keltettek életre, és bizonyították színészi tehetségüket, miközben a vörös szőnyeges eseményekre férfi szerelmükkel érkeztek. Bomer hátborzongató alakítást nyújtott a Tettes 3. évadában, míg Jonathan Bailey után nők ezrei sóvárogtak a Bridgerton család 2. évadában, amikor eljátszotta Lord Anthony-t.

Matt Bomer
Steve Granitz/Getty Images

A Fellow Travelers-ben Bomer és Bailey alakítják Hawkins Fullert, a háborús hősből lett politikust, illetve Tim Laughlin vallási idealistát, akik az 50-es évek elején igyekeztek betörni a politikába és egymásba is szerettek. A cselekmény követi őket a következő három évtizedben, ahogy az életük változik. Így egyszerre mutatja be a történelmet egy eddig kevésbé ismert szemszögből, másrészről bemutatja, hogy a régmúltban miként élhetett egy meleg pár. A sorozatban lesz néhány extra szexjelenet is.

Nem mintha megdöbbentő lenne ez már az emberek számára, de remélem, amikor megnézik, azt mondják majd: Ó, hűha. Tényleg odatették magukat.

– mondta Robbie Rogers producer a sorozat szexjeleneteiről.

Számomra queer embernek lenni arról is szól, hogy két férfi, hogyan is képviseli azt, hogy a testedet a másik embernek adod. Ez olyasvalami, amit mindig is vágytam megmutatni, jól és megfelelően, mert tudom, milyen rendkívüli ezt megtapasztalni. Kíváncsi vagyok, hogyan reagálnak majd a nézők.

– nyilatkozta Bailey.

Nem Matt Bomer és Bailey karakterei az egyetlen meleg szál, amelyet a Fellow Travelers követ. Ugyancsak elmeséli Marcus Hooks, egy fekete queer politikai újságíró történetét, akit Jelani Alladin alakít, és bemutat egy drag-előadót, akit Noah J. Ricketts formál meg.

Forrás: OUT
Borítókép forrása: Gilbert Flores/Getty Images