Mariah Carey-t beperelte saját nővére

Mariah azzal vádolja testvérét, hogy benyugtatózta és leforrázta forró teával.

Áll a bál Mariah Carey és nővére, Alison Carey között. Az 50 éves énekesnő még tavaly jelentette meg önéletrajzi könyvét, amelyben családjáról is kipakol. Többek között arról ír, hogy az akkor 20 éves nővére benyugtatózta őt 12 évesen, de volt olyan eset is, hogy Alison leforrázta forró teával. A nővér tagad és a Page Six információi szerint 1,25 millió dollárra, azaz több mint 360 millió forintra perli híres húgát.

Hányattatott sorsú nővér

Alison Carey sorsa egyébként meglehetősen hányattatott, korábban már letartóztatták prostitúcióért, de az alkohollal is meggyűlt a baja. Az itallal korábban már leszámolt, ám a hozzá közel állók szerint nemrég ismét egyre gyakrabban nyúl a pohár után, de komoly mentális problémákkal is küzd. Alison azt állítja, a gyerekkora neki is hányattatott volt, ami miatt depresszióban és poszttraumás stresszben szenved, de egy agysérülése is volt, ami miatt nagyon megromlott a látása.

Forrás: YouTube

Mariah az egész családról kipakolt

Nem csak nővéréről, de más családtagjairól is lerántja a leplet Mariah az új könyvében. Bátyjáról, Morganről például azt írja, gyerekkorában rendszeresen bántalmazta őt, édesanyja új párja pedig azzal fenyegetőzött, amikor az asszony el akarta hagyni, hogy nem csak a nőt, de Mariah-t is megöli, ha az anya valóra váltja a fenyegetését és elhagyja őt.

Borítókép forrása: YouTube

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Mesék 30 felett – Miért szeretjük felnőttként is az animációs filmeket?