Margot Robbie új filmjének forgatására teljesen átváltozott

A színésznő szeret kísérletezni és sohasem fél kilépni a komfortzónájából, főleg, ha egy filmszerep ezt megköveteli.

A 31 éves színésznőt legtöbbször szőke hajjal láthatjuk, még a kissé őrült Harley Quinn szerepében is ez az alapszíne.

Birds Of Prey World Premiere London
Forrás: northfoto.com

Láthattuk már barna, sőt majdnem fekete hajszínnel, illetve a szőke minden árnyalatában, most azonban vörösre váltott. A gyönyörű színésznő a Babylon című filmet forgatja Brad Pitt, Tobey Maguire és Olivia Wilde oldalán. Sőt, állítólag Meryl Streep is feltűnik majd a produkcióban. Margot épp a forgatásra érkezett, amikor lencsevégre kapták fekete köntösben, hullámos, hosszú vörös hajával.

A történet a 20-as, 30-as évek Hollywoodjában játszódik, Margot pedig egy Clara Bow nevű színésznőt alakít, aki régen némafilmekben is szerepelt. Az akkori idők felelevenítése biztosan különleges csemege lesz a rajongók számára.

Érdekesség, hogy a sztár szinte az utolsó pillanatban csatlakozott a stábhoz, ugyanis a szerepet először Emma Stone kapta, aki egy másik projekt miatt kénytelen volt visszamondani a lehetőséget. Tobey Maguire-t is rég láthattuk már a vásznon, így nagyon izgalmasnak ígérkezik a Babylon, de sajnos még legalább egy évet várnunk kell a bemutatóra, mert 2023 januárjára tervezik a produkció debütálását.

Margot Robbie a legfelkapottabb színésznők egyike lett az elmúlt évek során, karrierje lassan elérheti a csúcspontját is, hiszen volt már Oscar-jelölése is. Legutóbbi filmje, az Öngyilkos Osztag 2. igen nagy siker lett az elsőhöz képest, ám eddigi munkásságait elnézve ez nem meglepő, mivel rengeteg oldalát képes megmutatni mindamellett, hogy gyönyörű nő.

Forrás: hollywoodreporter.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Kórházban töltötte az éjszakát II. Erzsébet – Ez volt az oka