Barion Pixel Megtörtént a lehetetlen: macska költözött a Fehér Házba – Coloré

Megtörtént a lehetetlen: macska költözött a Fehér Házba

2022. 01. 30.

Sok macskaszerető ember arcára sikerült mosolyt csalnia Joe Biden amerikai elnöknek, hiszen pénteken hivatalosan is beköltözött Willow, a macska a Fehér Házba.

A macska – akit Biden és felesége fogadott örökbe – már most népszerű az interneten, ugyanis első képe alá, amelyet a Twitteren tettek közzé, több millió kommentet kapott.

Daily Instagram Posts
Forrás: Northfoto

A cicus különleges nevét arról a városról (Willow Grove) kapta, ahol született, de, ami ennél is érdekesebb, hogy a kis négylábú házikedvencet azután vette magához az elnöki pár, hogy a 2020-as elnökválasztás egyik kampányrendezvényén nemes egyszerűséggel felsétált a színpadra Joe Biden mellé.

Joe Biden
Forrás: Northfoto

Valószínű Willow akkor még nem is sejtette, hogy ez volt macskaélete legjobb döntése, hiszen azóta óriásit fordult vele a világ. A Fehér Ház alkalmazottai szerint csodás mindennapjai vannak. Egyrészt a nagy mozgástere, másrészt a temérdek játéka és jutalomfalatkái miatt.

Biden és neje híresen nagy állatbarátok. Willow, a macska mellett két német juhász kutya gazdái is voltak, ám sajnos az egyik már meghalt, míg a másik nem igazán jött ki az alkalmazottakkal, akik közül párat meg is harapott.

Az elnökök között egyébként egyedül George W. Bushnak volt cicusa, aki fekete színű volt és az India nevet viselte.

Forrás: people.com