Barion Pixel Kristen Stewart az Alkonyat-filmekről – Ezért volt elégedetlen Edwarddal – Coloré

Kristen Stewart az Alkonyat-filmekről – Ezért volt elégedetlen Edwarddal

2024. 03. 27.

Kristen Stewart az Alkonyat-filmekben alakított karakteréről vallott, és azt is elmondta, mit tett volna karaktere helyében.

Kristen Stewart az Alkonyat filmekben tűnt fel, és most arról beszélt, hogy mit tett volna a karaktere helyében. Mint mondta, azonnal szakított volna Edward Cullennel, ugyanis meglátása szerint

hagyni kell, hogy egy lány maga döntsön.

Ez fontos üzenet a rajongóknak, különösen a fiatal lányoknak, akik sok esetben bizonytalanok abban, hogy hogyan is döntsenek bizonyos helyzetekben, például szerelmi ügyekben.

Kristen Stewart és szerepe

A színésznő elmondta, hogy ha rajta múlik, azonnal szakított volna a filmben szereplő Edwarddal, amint a fiú elkezdte volna megakadályozni, hogy a lány saját döntéseket hozzon.

A beszélgetésben a riporter úgy látta, hogy Edward kétségbeesetten Bellával akart lenni, ezért döntött úgy, hogy megváltoztatja az életét, hogy együtt járják a poklot, ám a színésznő szerint ettől még Bella rossz döntést hozott azzal, hogy a fiúval maradt. Tény, hogy Edward eleinte nem szerette volna, hogy együtt legyenek, ám meglátása szerint nem kellett volna ellenállnia annak, amit a lány kér, hogy együtt legyenek, függetlenül attól, hogy ő mit tartott helyesnek.

Kristen Stewart szakított volna Edwarddal az Alkonyatban / Kép forrása:  Eric Charbonneau / Contributor / Getty Images
Kristen Stewart szakított volna Edwarddal az Alkonyatban / Kép forrása: Eric Charbonneau / Contributor / Getty Images

Amikor bemutatták a filmeket, a kritikusok kevesellték a színésznő játékát, ám ő álltja, hogy a sok merengés csupán azért volt a filmben, mert így maradt hű a könyvhöz. Tény, hogy a filmet készítők közül sokan szerették volna, hogy Bella vidámabb legyen, de Stewart ezt nem akarta, ugyanis úgy látta, hogy ez nem egy gyerekeknek szóló mese, így kár erőltetni a vidámságot.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images