Barion Pixel Katalin hercegné állapota rosszabb lehet, mint gondoltuk – Vilmos herceg lemondta a programjait! – Coloré

Katalin hercegné állapota rosszabb lehet, mint gondoltuk – Vilmos herceg lemondta a programjait!

2024. 04. 17.

Katalin hercegné állapota aggasztó lehet, ugyanis Vilmos még októberre sem vállal nagyobb utazásokat.

Katalin hercegné március végén jelentette be, hogy rákos megbetegedéssel küzd, ám azóta nem láthattuk nyilvánosan. A királyi feladatok III. Károly betegsége miatt Kamillára és Vilmos hercegre hárulnak, így várható volt, hogy Vilmos vesz részt a Nemzetközösségi Kormányfői Találkozón, amit idén az óceániai Szamoán tartanak. A várttal ellentétben azonban Vilmos nem lesz jelen, hiszen nem akarja egyedül hagyni a feleségét. Ez nem jelentene problémát, ám az összejövetel 2024. októberében lesz, így Vilmos azt sugallja, hogy Katalin még fél év múlva sem lesz olyan állapotban, hogy magára hagyja.

Mi lesz Katalin hercegnével?

A hercegné januárban esett át egy komoly hasi műtéten, ám azt nem részletezték, hogy pontosan milyen beavatkozást hajtottak végre az orvosok. Azóta kiderült, hogy kemoterápiás kezelést kap, ami elsősorban megelőző szerepet játszik, így vélhetően minden érintett területet sikerült eltávolítani, és csupán a kiújulás lehetőségét szorítják vissza a kemoterápiával.

Vilmos számára Katalin hercegné a legfontosabb / Kép forrása: Pool / Getty Images
Vilmos számára Katalin hercegné a legfontosabb / Kép forrása: Pool / Getty Images

Vilmos érthetően aggódik feleségéért, és az ő egészségét tartja a legfontosabbnak, így bár messze még az október, nem szeretne olyan feladatot vállalni, ami miatt távol kell lennie imádott feleségétől.

Mivel Katalin állapota nem pontosan ismert, nem tudható, hogy Vilmos csupán óvintézkedésből mondja le már most az októberi részvételt, vagy komoly oka van arra, hogy úgy gondolja, Angliában lesz szükség rá.

Forrás: Hindustan Times.

Nyitókép forrása: Getty Images