Barion Pixel Károly király szeretné, ha Harry-ék részt vennének a koronázáson, de van, aki ellenvetését fejezi ki – Coloré

Károly király szeretné, ha Harry-ék részt vennének a koronázáson, de van, aki ellenvetését fejezi ki

2023. 01. 30.

Károly király arra kéri fiát, Harry herceget és annak feleségét, Meghan Markle-t, hogy vegyenek részt az avatási ceremónián, amelyet a Canterbury érsek celebrál.

Rengeteg a találgatás akörül, hogy Harry herceg és Meghan részt vesznek-e Károly királlyá avatásán, különösen azok után, hogy megjelent a Spare című életrajzi könyv Harry elbeszélései alapján, ami újabb port kavart és újabb éket vert a királyi család tagjai közé.

Ezt megelőzően a Netflixen láthattuk a Harry&Meghan című dokumentumfilmet, ami megint csak az ő oldalukról mutatja be a dolgokat, és volt egy vitatott Oprah Winfrey-s szereplésük is, amelyek miatt már végképp nem tudni, akarnak-e egyáltalán helyet maguknak a Buckingham-palotában.

Károly király Harry-t is szeretné a ceremónián látni.
Forrás: Northfoto

Károly király a források szerint állítólag úgy gondolja, hogy Harry és Meghan távolléte az eseményről sokkal inkább botrányos lenne, mint az, ha eljönnek, ezért minden igyekezetével megpróbálja rávenni őket, hogy ott legyenek a koronázáson.

A 74 éves Károly király állítólag a Canterbury érsekkel, Justin Welby-vel egyeztetett, hogy a fiatal pár ott lehessen az eseményen. A pletykák szerint azonban a 38 éves sussexi herceg és hercegné ottlétét maga Vilmos vétózza meg.

Vilmos és Katalin
Forrás: Northfoto

Tudvalevő, hogy Harry-t meg akarják fosztani a címeitől, amelyektől lehet, hogy egyébként is szabadulna. A közeli források szerint ezért van az, hogy a bátyja, Vilmos most nem akar engedni. Nem akarja, hogy Harry újabb lehetőséget találjon, hogy magára vonja a figyelmet és ismét valamilyen rossz fényt vessen a brit uralkodóházra.

A koronázásra május 6-án kerül majd sor a Westminster apátságban, ahol a walesi herceg hivatalosan is III. Károly király lesz. A különleges hétvégi esemény után, május 8-án, hétfőn országszerte extra munkaszüneti napot kapnak a britek, amit Rishi Sunak miniszterelnök jelentett be.

Forrás: justjared.com
Borítókép forrása: Northfoto