Barion Pixel „Még vissza kell nyernem az erőmet” – A 81 éves Jordán Tamás rejtélyes műtétje után azonnal visszatér a színpadra – Coloré

„Még vissza kell nyernem az erőmet” – A 81 éves Jordán Tamás rejtélyes műtétje után azonnal visszatér a színpadra

2024. 06. 16.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész május elején került kórházba. Jordán Tamás elmondása szerint egy kisebb műtéten kellett átesnie. A 81 éves színészt ugyan már hazaengedték, de további ágynyugalomra ítélték, ennek ellenére jövő héten már a színpadon áll.

Mit csinál Jordán Tamás?

Jordán Tamás a colore.hu-nak elárulta, hamarosan visszatérhez a színpadra, miután kórházi kezelésre szorult.

Jordán Tamás
Nyitókép forrása: TV2

Sokkal jobban érzem magam és az állapotom is javul. Még vissza kell nyernem az energiámat, erőmet, de jól vagyok. Jövőhéten hétfőn, kedden és szerdán is van három előadásom a Rózsavölgyi Szalonban, amiket szeretnék megcsinálni és remélem, nem is lesz akadálya.

A színművész hozzátette, nem vállalna fellépést, ha nem gyógyult volna meg teljesen, ami rendkívül biztató.

A színpad fontos a számomra, de nem gondolom, hogy erőltetni kell a munkát. A közönséget meg kell tisztelni azzal, hogy a lehető legtöbbet tudjam nyújtani számukra.

Betegségéről továbbra se árult el több részletet a legenda, információink szerint egy kisebb műtéten kellett átesnie a Nemzet Színészének.

Úgy bocsájtottak el a kórházból, hogy három-négy nap alatt rendbe lehet jönni, ez nagyjából teljesült is. Nem kell már aggódni értem

– fogalmazott, de továbbra sem szeretne beszélni arról, mi indokolta a kórházba kerülését.  

0 /eletmod/sztarok/jordan-tamas-visszater-a-szinpadra/