Barion Pixel Megszületett Jennifer Lawrence első gyermeke – Coloré

Megszületett Jennifer Lawrence első gyermeke

2022. 02. 24.

Jennifer Lawrence a legfrissebb hírek szerint anya lett!

Jennifer Lawrence és férje, Cooke Maroney galériatulajdonos még szeptemberben erősítették meg, hogy első közös gyereküket várják.

Jennifer Lawrence
Forrás: Northfoto

A hír most minden rajongót felvillanyozott, de azt még nem tudni, hogy fiú vagy lány érkezett hozzájuk, illetve milyen névre esett a pár választása.

A 31 éves Oscar-díjas színésznő Los Angelesben adott életet csemetéjének, méghozzá a legnagyobb nyugalomban és a nyilvánosság kizárásával. A szépséges sztárról köztudott, hogy csak a filmjei bemutatói miatt szokott részt venni a vörös szőnyeges eseményeken, ettől függetlenül távol érzi magától ezt a felszínes sztárvilágot. Nem is csoda, hogy végül nem a szakmán belül talált rá a szerelem, hanem egy kiállításon.

Jennifer Lawrence
Forrás: Northfoto

Jennifer Lawrence és Cooke 2018-ban kezdtek el találkozgatni egymással, majd rá egy évre, 2019-ben szűk családi körben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Szerelmükről ritkán nyilatkozik a színésznő, de egy interjúban elárulta, hogy imádja, hogy férje mellett nyugodt és hétköznapi élete lehet.

Jennifer legutóbb a Ne nézz fel! című szatíra főszereplője volt Leonardo DiCaprio mellett, de most jó időre csak és kizárólag a családjára szeretne koncentrálni.

Forrás: justjared.com