Barion Pixel Javult a Blink-182 gitárosának állapota – Coloré

Javult a Blink-182 gitárosának állapota

2021. 07. 22.

Néhány hete derült ki, hogy a Blink-182 gitárosa, Mark Hoppus áprilisban rákkal lett diagnosztizálva…

A zenész Twitteren és az Instagram oldalán közölte a rajongóival, hogy limfómában, azaz nyirokrákban szenved, amely a teste nagy részére kiterjedt, így nagyon kevés esélye van a felépülésre.

Blink 182
Forrás: northfoto.com

Ettől függetlenül posztjában azt írta, hogy hisz a vonzás törvényében és abban, hogy kitartással legyőzheti a gyilkos kórt. Elkezdte a kemoterápiát és azt is őszintén elárulta, hogy ha működik a kezelés, akkor még háromszor fogják megismételni, ha viszont nem, akkor csontvelő átültetés vagy más gyógymód után néznek az orvosai. Most azonban a bizakodásnak és a családja támogatásának köszönhetően végre jó híreket kapott a kezelő orvosaitól, ugyanis meglett az eredménye a kemoterápiának.

„A vizsgálatok azt mutatják, hogy a kemo működik! Még hónapokig tartó kezelés vár rám, de ez a lehető legjobb hír! Nagyon hálás vagyok, de egy kicsit össze is vagyok zavarodva, és beteg is vagyok a múltheti kemoterápia miatt. De a méreg, amit az orvosok belém pumpálnak, illetve a körülöttem lévő emberek megható gondolatai és jókívánságai elpusztítják a rákot! Harcolok tovább…” – írta Twitter oldalára.

Egy egész világ aggódik a gitárosért, ő viszont már a kezdetek óta pozitív, még annak ellenére is, hogy egy élő videóban a kemoterápia mellékhatásairól is beszámolt. Elmondta, hogy a közérzete nagyon rossz, illetve sokszor tör rá a fejfájás és az émelygés, de őt leginkább az zavarja, hogy nagyon sok minden van a tiltólistán, amit jó sokáig nem ehet és ihat. Többek között cukros ételeket és alkoholt sem fogyaszthat.

Hoppus egyébként már több, mint 20 éve házas és egy fia született. Nyáron ugyan több koncertje lett volna a 90-es évek legjobb rockzenekarának, most a dobos, Travis Baker is arra akar koncentrálni, hogy zenésztársa minél előbb felépüljön.

Forrás: justjared.com