Barion Pixel Súlyos betegsége után ismét a színpadon Susan Boyle – Coloré

Súlyos betegsége után ismét a színpadon Susan Boyle

2023. 07. 04.

A Britain’s Got Talent felfedezettje, Susan Boyle hosszú ideje eltűnt, ám most újra színpadra lépett, és elmesélte, mi történt vele.

Susan Boyle-t 2009-ben ismerhette meg a közönség, amikor is fellépett a Britain’s Got Talent színpadán. A visszahúzódónak tűnő hölgy hatalmasat énekelt, és rajt-cél győzelmet aratva a fináléban találta magát, és megszerezte a második helyet. Utána több lemeze megjelent, és számtalan helyszínen fellépett, ám az utóbbi években eltűnt a világ szeme elől. Most elmondta, miért!

Susan Boyle kálváriája

Az énekesnő ismét a Britain’s Got Talent színpadára lépett fel a napokban, és elmondta, mi történt vele az utóbbi időben. Nem mást énekelt, mint a saját 2009-es meghallgatásán elhangzott dalt, az I Dreamed A Dream-et.

A 2009-es második helyezett az elmúlt években szünetet tartott a reflektorfényből, a 2019-ben megjelent utolsó albuma után. A színpadra való visszatérése során a sztár elárulta, hogy tavaly áprilisban agyvérzést kapott, ami miatt attól tartott, hogy nem lesz képes újra énekelni.

Ennek ellenére lenyűgöző módon mégis sikerült egy nagyon megható előadást produkálnia, amit a show főbírája, Simon Cowell hihetetlennek minősített. Az énekesnő első lemezének is ez a dal volt a címadó dala, és az album több, mint tízmillió példányban kelt el.

Első albumát hét másik követte, mellyel nagyjából 22 millió fontot, azaz közel kilencmilliárd forintot keresett. Mindennek ellenére ugyanabban a házban él Angliában, amiben hatvan éve lakik, csupán azon változatott, hogy megvette a szomszéd házat, amivel egybenyitotta a sajátját.

Legnagyobb bánatára azonban sosem házasodott meg, és gyermeke sem született, és nevelőanyaként sem kapott lehetőséget.

Susan Boyle 2009-ben második lett ugyan a Britain's Got Talenten, mégis mindenki rá emlékszik a versenyből / Kép forrása: Mondadori Portfolio / Getty Images
Susan Boyle 2009-ben második lett ugyan a Britain’s Got Talenten, mégis mindenki rá emlékszik a versenyből / Kép forrása: Mondadori Portfolio / Getty Images

Egészsége azonban az utóbbi időben jelentősen megromlott: tavalyi agyvérzése után bár kétséges volt, hogy valaha színpadra állhat-e, sikeresen vette az akadályt. Emellett mentális problémái is voltak az évek során, ami akkor kezdődött, amikor a Diversity tánccsoport ellen nem nyerte meg a tehetségkutatót. 2013-ban Asperger-szindrómával diagnosztizálták, amit szerencsésen kezeltek.

Most újra pozitívan tekint a jövőjébe és reméli, hogy akár a szerelem is rátalál!

Forrás: Daily Record.

Nyitókép forrása: Getty Images