Barion Pixel Illatozz úgy, mint Beyoncé! Ezeket a parfümöket használják naponta a sztárok – Coloré

Illatozz úgy, mint Beyoncé! Ezeket a parfümöket használják naponta a sztárok

2021. 06. 25.

Nap mint nap ezeket az illatokat érezhetik a hírességeken a szerencsés rajongók, akik összefutnak velük.

Sokszor látni olyat, hogy egy-egy híresség valamelyik parfümöt hirdeti, mint márkanagykövet, vagy épp ő a reklámarca egyes illatoknak. Azonban általában nem is azt az illatot használják a mindennapokban, de hála a mindig résen lévő rajongóknak és bennfenteseknek, kiderült, hogy egyes ismert nők mit fújnak magukra.

Sarah Jessica Parker

Bár saját márkája van, mégsem azzal illatosítja magát, hanem egy japán márka, a Commes des Garcons Incense Avignon nevű illatával. Különlegessége, hogy uniszex, azaz nők és férfiak is egyaránt használhatják.

Beyoncé

Az énekesnő már sokszor nyilatkozott arról, mennyire imádja Giorgio Armani munkáit. Nincs ez másként a parfümökkel sem, ugyanis az Emporio Armani Diamonds Intense illat a kedvence már évek óta, szerinte ez testesíti meg a nőiességet.

Jennifer Aniston

A színésznőnek mindig is kitűnő ízlése volt, nem csoda, hogy ezt meg akarta mutatni a világnak. Készített egy saját illatkollekciót, és ennek egyik darabját, a Chapter One-t használja. Citrusos, virágos, könnyed illat, illik hozzá.

Naomi Watts

A brit színésznő egy interjúban osztotta meg, hogy csak a nagyon visszafogott illatokat tudja elviselni magán és másokon is. Kedvence a „most jöttem ki a zuhany alól” illat, ezt pedig a Kiehl’s Musk parfümjével tudja legjobban elérni saját bőrén.

Kate Bosworth

A színésznő-modell egy svéd márkának, a Byredonak az illatába szeretett bele. A Gypsy Water lett a kedvence, annyira, hogy már évek óta nem is hajlandó mást használni. Szerinte tábortűzre és erdőkre emlékeztetnek az ebben használt jegyek.

Kylie Jenner

A milliárdos Kardashian családtag nem annyira szereti a parfümöket, inkább egy testpermetet használ rendszeresen, a Coconut Passion illatot a Victoria’s Secret kreációiból.

Gigi Hadid

A nappali parfümjét egyelőre nem árulta el a nagyvilágnak, de azt megosztotta, hogy estékre és nagy eseményekre csak a Velvet Orchid illat jöhet szóba, amit Tom Ford alkotott meg.

Borítókép forrása: Pexels.com