Barion Pixel A Girls Aloud 10 év után visszatér – emiatt álltak újra össze – Coloré

A Girls Aloud 10 év után visszatér – emiatt álltak újra össze

2022. 10. 05.

Az egykori csajbanda, a Girls Aloud négy tagja pizsamában és magassarkúban állt össze egy csoportképre, hogy jó célra gyűjtsenek.

A Girls Aloud brit lányegyüttes 2002-ben alakult meg egy tehetségkutatónak köszönhetően és egészen 2013-ig aktívan zenéltek. Olyan nagy slágereket köszönhetünk nekik, mint a Jump, a Walk This Way, a Call The Shots és számos díjat bezsebeltek az évek során, dalaik vezették a slágerlistákat Európában és a tengerentúlon is. A csapat tagjai Cheryl Cole, Nadine Coyle, Nicola Roberts, Kimberley Walsh és Sarah Harding. Utóbbi 2021. szeptember 5-én mellrákban hunyt el, 39 évesen.

Girls Aloud
Forrás: Northfoto

A Sarah-ra való emlékezés és a mellrák elleni küzdelem hozta újra össze a tagokat, akik egy évvel a barátnőjük halála után most jótékony célra gyűjtenek, illetve erre sarkallják az embereket. A csillagos pizsamagarnitúrák egyenként 18 fontért kaphatók, míg a hálóingek 14 fontba kerülnek, és a brit Primark üzletekben vásárolhatóak meg. A befolyó összegből az áruházlánc a The Christie Charitable Trust és a Cancer Research UK szervezeteket támogatja, melyek a rákkutatás és rákmegelőzés, illetve a mellrákkal küzdő nők támogatói.

„Mielőtt Sarah meghalt, megígértük neki, hogy teljesítjük a vágyát, és pénzt fogunk gyűjteni olyan létfontosságú kutatásokra, melyek segíthetik diagnosztizálni azokat a 29 és 40 év közötti fiatal nőket, akiknél fennáll a mellrák kockázata. Ezek a pizsamák a Primarknál jelentős összeget gyűjtenek össze, hogy segítsenek nekünk teljesíteni a neki tett ígéretünket.” – írta Cheryl Cole.

A Girls Aloud egykori tagjai a végsőkig ott voltak barátnőjükkel és próbálták megőrizni a reményt. Nagyon nehéz szívvel gondolnak vissza a betegség időszakára, de annál nagyobb méltósággal és elhivatottsággal tesznek azért, hogy mások megmenthetőek legyenek. Cheryl korábban azt mesélte, hogy Sarah utolsó kívánsága az volt, hogy bandatársai rendezzenek egy gálát az emlékére, ami miatt megtervezték a Sarah’s Primrose Ball-t.

Girls Aloud
Forrás: Northfoto

Az eseményre október 8-án kerül sor a Londoner Hotelben, a házigazda Fearne Cotton lesz, és Olly Alexander, Ricky Wilson és Chrissie Hynde is fellépnek.

A gálavacsorán összegyűjtött pénzt a Sarah Harding Breast Cancer Appeal kutatási projektre fordítják, amelyet Sarah onkológusa, Dr. Sacha Howell fog lebonyolítani.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto