Felismernéd? Íme a Limp Bizkit frontemberének új külseje

Ki ne emlékezne a 90-es és 2000-es évek karizmatikus frontemberére, Fred Durstre?!

Legalábbis él bennünk egy kép a zenészről, aki baseball sapkában, fehér trikóban, na és persze az ikonikussá vált kecskeszakállával üvölti a keményebbnél keményebb szövegeket.

Fred Durst
Forrás: northfoto.com

Az 50 éves Fred azóta sokat változott. Bár a szíve mélyén ugyanaz a vad rocker, ma már egy sokkal nyugodtabb személyiség, akinek két felnőtt gyermeke is van. Ez természetesen önmagában még nem is lenne olyan nagy dolog, ám legutóbbi posztjával sikerült felrobbantania az internetet, amellyel okot adott arra, hogy hosszú évek után újra róla szóljanak a hírek.

A zenész úgy gondolta, hogy ideje egy kicsit újítani a külsején, ezért a kecskeszakállat bajuszra cserélte és még a haját is hagyta megnőni, ami az ötödik X-en túl érthetően már teljesen ősz. A végeredmény nem lett bizalomgerjesztő a rajongói szerint, hiszen ezzel a képpel sokakban nyilvánvalóvá vált, hogy mennyire szalad az idő, és bizony-bizony még az énekesen is látszódnak az évek. Többen Hulk Hogan pankrátorhoz hasonlították, amiben van némi igazság, hiszen a világhírű sportember is hasonló bajusszal büszkélkedhet.

Fred egyébként az elmúlt években sem lustálkodott. Zenekarával a mai napig aktívan dolgoznak, hamarosan pedig turnézni indulnak. 2019-ben ugyan elvált 7 évnyi házasság után a feleségétől, Kseniya Beryazina sminkestől, de gyerekeivel nagyszerű a kapcsolata. Dallas fia 19 éves, míg Adriana 31.

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

4+1 dolog a sminkelésben, amit ne kövess el 40 felett