Barion Pixel Ez ám a gólyahír! Nagy titokban megszületett Amber Heard gyermeke – Coloré

Ez ám a gólyahír! Nagy titokban megszületett Amber Heard gyermeke

2021. 07. 02.

Kép posztolásával jelentette be a nagy hírt, amire senki sem számított.

Amber Heard, Johnny Depp exfelesége anya lett. Viharos válását követően randizott Elon Muskkal, majd egy kicsit visszavonult a bulvár reflektorfényéből, és inkább karrierjére koncentrált, majd bombaként robbant a hír, hogy gyermeke született.

A nagy válás óta rátalált a szerelem Amberre, de (talán tanulva a korábbi hibából) már nem köti magánélete részleteit rajongóira, épp ezért nem fedte fel új párja kilétét sem. A titkos magánélet miatt nem lehetett arról sem tudni, hogy gyermekvállalásra készül, így sokakat meglepett, mikor az Instagramon bejelentette: megszületett első gyermeke, aki az Oonagh Paige nevet kapta, béranya segítségével jött világra, és most 12 hetes.

Megható posztban árulta el, hogy már 4 éve vágyik arra, hogy anya lehessen, és szeretné, hogy minél több emberben tudatosuljon, hogy nincs szükségük ahhoz jegygyűrűre, hogy szülőkké válhassanak. Neki is, ahogy sok nőnek, élete egyik legmeghatározóbb pillanata volt a baba érkezése, és úgy érzi, Oonagh Paige április 8-i születésével elkezdődött az új élete.

Borítókép forrása: Northfoto