Barion Pixel 10 érdekesség Katalin hercegnéről, amit senki sem tudott eddig – Coloré

10 érdekesség Katalin hercegnéről, amit senki sem tudott eddig

2024. 03. 23.

Katalin hercegné körül sok mostanában a találgatás, mivel műtétje óta még nem látták igazolhatóan.

Katalin hercegné a legkedveltebb brit arisztokrata, akinek személye nem hagyja hidegen az “alattvalókat”, de a nemzetközi rajongókat és a sajtót sem. Katalinnak a közelmúltban volt egy beavatkozása, amiről szűkszavúan nyilatkozott a palota és egyelőre azóta nem is láthattuk őt.

Katalin hercegné
Forrás: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Az anyák napi családi fotója azonban nagy port kavart, miután egyértelműen látszott több ponton, hogy manipulált. Feltehetőleg a kép nem most és nem így készült, valamiért Katalin továbbra sem kamera kész. Már vannak, akik a rendőrség beavatkozását kérik, hogy erősítsék meg, Katalin életben van.

Amíg Katalin hercegné újra elénk áll, íme 10 érdekesség róla és az életéről.

  • Katalin Wales hercegnéjeként ismert, de ezen kívül van még két címe, amit az Egyesült Királyság más területein viselhet. Skóciában Strathearn grófnő címet tulajdonol, míg Észak-Írországban Lady Carrickfergus.
  • Middleton apja, Michael pilóta, anyja, Carole pedig légiutas-kísérő volt. Nővére Pippa és bátyjuk, James is kedvelt személyiségek a bulvársajtóban.
  • Amikor az apjuk, Michael Francis Middleton pilótaként dolgozott a British Airways-nél, Katalin több évig Ammanban, Jordánia fővárosában élt.
  • Katalin nem volt mindig ennyire szolid és lágy, iskolai éveiben nagyon sportos lány volt, remekül teniszezett, hokizott, röplabdázott.
  • Katalin hercegné 2005-ben szerzett Master of Arts fokozatot (művészeti mesterdiploma) a St. Andrew Egyetemen, ami Skócia legrégebbi egyeteme.
  • Bár ez nem látszik rajtuk, Katalin idősebb férjénél, Vilmosnál – habár csak fél évvel.
  • A 2011. április 29-i esküvőjükön Katalin azt a Cartier által készített tiarát viselte, amelyet II. Erzsébet királynő is viselt 1936-ban. Ezt a tiarát Nagy-Britannia anyakirálynéja ajándékozta Erzsébetnek 18. születésnapjakor.
  • Az esküvőjükre Boris Johnson brit miniszterelnök egy kétszemélyes tandem kerékpárt ajándékozott a hercegi párnak.
  • Katalin szenvedélyes fotós és a Királyi Fotográfusok Társaságának pártfogója, illetve a Royal Society of Photographers tiszteletbeli tagja is.
  • Stílusa mindenkit inspirál. 2012-ben Kim Kardashian kifejezetten Katalin limitált cipőkollekciót tervezett, a hercegné 30. születésnapja alkalmából.
Forrás: lofficielbaltic
Borítókép forrása: Max Mumby/Indigo/Getty Images