Barion Pixel Édesanyja árulta el: ezek voltak Amy Winehouse utolsó szavai – Coloré

Édesanyja árulta el: ezek voltak Amy Winehouse utolsó szavai

2021. 07. 17.

Július 23-án, vagyis az énekesnő halálának 10. évfordulóján jön ki az életét feldolgozó harmadik dokumentumfilm, amelynek apropóján az édesanyja is interjút adott.

Kétség sem fér hozzá, hogy Amy Winehouse a valaha volt legtehetségesebb zenészek közé tartozott, aki 2011. július 23-án hunyt el alkoholmérgezésben. A csodás hangú néhai sztár évekig küzdött depresszióval és a függőségeivel, amelyek végül győzedelmeskedtek felette.

Amy Winehouse Performs In Hollywood
Forrás: northfoto.com

Az akkor 27 éves sztár holttestét az otthonában találták meg. A hivatalos orvosi jelentés szerint annyi vodkát ivott meg egyszerre, hogy megállt a szíve. Életéről és zenei karrierjéről több dokumentumfilm is készült már, a mostani az Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story címet fogja viselni, amelyben soha nem látott felvételek és beszélgetések is napvilágra kerülnek.

Bár már 10 éve, hogy itt hagyott minket, édesanyja, Janis sosem tette túl magát a tragédián. A vele készült interjúban elárulta, hogy férje – Amy mostohaapja – közölte vele a hírt és hosszú órákig nem bírta felfogni, hogy a lányáról van szó.

„A mai napig emlékszem, amikor mondtam neki, hogy: Amy, szeretlek!, erre pedig azt válaszolta, hogy: Szeretlek Mami!”

A szklerózis multiplex nevű betegségben szenvedő asszony, akkor még nem tudta, hogy ezek lesznek egymáshoz az utolsó szavaik, ugyanis bízott benne, hogy közös erővel segíteni tudnak az énekesnőn, aki magánéleti kudarcai miatt nyúlt az alkoholhoz és a heroinhoz.

Utolsó koncertje Belgrádban volt pár héttel a halála előtt, ahol olyan részegen lépett a színpadra, hogy a közönség is kifütyülte. Halála a zenész világot és a rajongóit is megrázta.

Forrás: dailymail.com