Barion Pixel Brooke Shields és 16 éves lánya voltak az elegancia megtestesítői a Son Jung Wan bemutatón a New York-i divathéten. – Coloré

Brooke Shields és 16 éves lánya voltak az elegancia megtestesítői a Son Jung Wan bemutatón a New York-i divathéten.

2023. 02. 15.

A Kék lagúna 57 éves sztárja, Brooke Shields 16 éves lányával, Grier Henchyvel jelent meg a divathét rendezvényén, ahol együtt pózoltak, és megnézték a kifutón látható kreációkat.

A Son Jung Wan bemutatóra Brooke Shields egy teljesen fehér együttest vett fel, hozzáillő kabát-ihlette felsővel és nadrággal. A színésznő színben tökéletesen passzoló csizmát húzott, sminkje elegáns, de visszafogott volt, haja pedig csak ki volt engedve.

Lánya elképesztően bájos, édesanyja minden szépségét örökölte, alkata magas, bőre pedig porcelán színű. Grier egy trükkös rózsaszín ruhát választott az estére, melynek dekoltázsa mély volt, mégis ízléses. Sminkjének színvilágát is ehhez a ruhához igazította, csakúgy, mint pink színű övét.

Brooke Shields és Grier nagyon hasonlítanak egymásra, a 16 esztendős kamasz édesanyja minden pozitív külső jegyét megörökölte, magassága pedig még Shields-én is túltesz, így akár topmodell is válhat belőle, ha hasonló babérokra tör, mint egykoron híres édesanyja. És ez feltehetőleg így is lesz, hiszen a lányt már foglalkoztatja az IMG Models New Yorkban.

Brooke Shields
Forrás: Northfoto

Son Jung Wan egy koreai divattervező, akinek első butikja 1986-ban nyílt meg a dél-koreai Gangnamban. Márkája hivatalosan 1989-ben alakult meg, és 2010-re már 37 üzletet üzemeltetett koreai nagyáruházakban. 2011 óta mutatja be mesés kollekcióit a New York-i divathéten is. A 2023-as Fashion Week február 10-én kezdődött és rengeteg sztárt vonultat fel, hiszen a divaton túl ez természetesen presztízs is.

Brooke Shields
Forrás: Northfoto

A New York-i divathét a párizsi divathetet követően nyitott, amely január 17-től január 22-ig tartott. A listán a következő a Milan Fashion Week, azaz a milánói divathét, ami február 21-től február 27-ig tart majd.

Forrás: allure.com
Borítókép forrása: Northfoto