Barion Pixel Bridget Jones rajongói hangosak: bojkottálják a készülő negyedik filmet, ha Mark Darcy nem kerül bele – Coloré

Bridget Jones rajongói hangosak: bojkottálják a készülő negyedik filmet, ha Mark Darcy nem kerül bele

2024. 04. 14.

A Bridget Jones franchise nem az igazi, ha nincsenek benne a kezdeti főszereplők.

A Helen Fielding regényeiből adaptált filmekben Renee Zellweger alakította Bridget Jones-t, akivel nők milliói azonosultak és világszerte mindenki imádta esetlen karakterét. A szőke Bridget Jones aggódott a súlya, a dohányzás és az alkohol fogyasztási szokásai miatt, illetve azon görcsölt, hogy valaha is talál-e párt magának. Ehhez képest gyorsan egy szerelmi háromszögben találja magát Mark Darcy-val (Colin Firth) és Daniel Cleaverrel (Hugh Grant). A harmadik filmben pedig a férfi koszorú kiegészül a sármos Patrick Dempsey-vel, aki Jack-et alakítja.

A harmincas éveiben szerelmet kereső Bridget negyven évesen már babát vár, most pedig eljött az ideje, hogy kiderüljön, mit is csinál 50 plusszosan. Feltehetően a kamasz gyerekével küszködik és továbbra is keresi élete párját. A rajongók azonban nem szeretnének még véletlenül sem egy Carrie Bradshaw történet koppintást, és máris kinyilvánították, hogy ha az írók meghalasztják Markot, akkor bojkottálni fogják a produkciót. Mondjuk, ha ez előre nem derül ki, akkor nehéz lesz.

Bridget Jones
Forrás: Netflix

A felvetés sajnos nem alaptalan, hiszen ha a negyedik film a harmadik könyv irányát fogja követni, abban tragikusan megölte az író Markot, és Bridgetet, mint özvegy kétgyermekes anya követi nyomon. A harmadik Bridget Jones regényben, a Mad About The Boy-ban, (ami a negyedik film címe is) kiderült, hogy Mark öt évvel korábban taposóakna miatt vesztette életét Szudánban, röviddel azután, hogy Bridget megszülte második gyermekét.

A Twittert elárasztották a rajongói kommentek, miután egyelőre Colin Firth neve nem olvasható a stáblistán.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Netflix
0 /eletmod/sztarok/bridget-jones-rajongoi-bojkott/