Barion Pixel Brad Pitt teljesen összeomlott! Már egyik gyerekével sem tartja a kapcsolatot – Coloré

Brad Pitt teljesen összeomlott! Már egyik gyerekével sem tartja a kapcsolatot

2024. 07. 10.

Angelina Jolie-val megromlott házassága véget vetett a hat gyermekével való jó viszonyának is. Brad Pitt ezért joggal omlott össze.

Meglehetősen szövevényes Brad Pitt és Angelina Jolie válási históriája, pedig igazi álom családként éltek hosszú éveken keresztül, most pedig még mindig igyekszik Jolie bebizonyítani, hogy Brad abuzálta és alkohol problémái is voltak. Nem tudni, mi az igazság, de ennek az egésznek a levét a gyerekek itták meg, akik közül többen felnőtt korba léptek, apjukkal pedig alig találkoznak.

Brad Pitt
Forrás: Jeffrey Mayer/gettyimages

Miközben Angelina például már együtt is dolgozik színházi projekteken lányával, Vivienne-nel, addig Pitt nem is látja szinte utódait.

Egy ismerősük szerint, aki a People magazinnak nyilatkozott, Brad Pitt „gyakorlatilag semmilyen kapcsolatban nem áll” felnőtt gyermekeivel és a világsztár elfoglaltságai miatt „korlátozottan” látogatja fiatalabb gyerekeit is, Pitt ugyanis épp a tengerentúlon forgatja autóverseny-filmjét, az F1-et.

A forrás szerint szomorú, ami történik, az exfeleség fegyverként használja a gyerekeiket és bár van a kiskorúak esetén láthatása Pitt-nek, valójában már velük is alig tud érintkezni.

Brad lányai közül Zahara Marley Jolie már 2022-ben levetette nevéből a Pitt vezetéknevet, most pedig Shiloh adott be azonos kérvényt a hivatalba, ami egyértelműen mutatja, hogy a 18 éves lány nem akarja az apjának még a nevét sem hordozni.

Angelina továbbra is vádaskodik, állítja, hogy Brad rossz apa és férj volt, de ebben igen sokan kételkednek. A 60 éves világsztárnak és a 49 éves Oscar-díjas színésznőnek hat gyerek van; Maddox (22), Pax (20), Zahara (19), Shiloh (18), valamint az ikrek, Knox és Vivienne (15).

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Matt Winkelmeyer / Getty Images
0 /eletmod/sztarok/brad-pitt-teljesen-osszeomlott/