Bill Gates 27 év házasság után válik!

2021. 05. 04.

Az egész világot megdöbbentette, hogy Bill Gates és felesége majdnem 30 év után elválik.

A világ egyik leggazdagabb üzletembere és felesége, Melinda, 27 év után Twitteren jelentették be, hogy külön utakon folytatják.

Bill And Melinda Gates Divorce
Forrás: northfoto.com

A pár elmondása szerint nagyon sokáig és sokat küzdöttek a házasságukért, ám valami elmúlt, ezért úgy döntöttek, esélyt adnak egymásnak arra, hogy másvalaki mellett találják meg a boldogságot.

A házaspár természetesen továbbra is együtt fog dolgozni, hiszen van egy közös alapítványuk, amelynek igazgatását és hivatalos ügyeit ő maguk intézik. A hír sokakat elszomorított, hiszen ritka jó kapcsolat volt köztük. Posztjukban a következőt írták:

„Nagyon sok gondolkodás és erőfeszítés után úgy döntöttünk, hogy pontot teszünk a házasságunk végére. Az elmúlt 27 évben három fantasztikus gyermeket neveltünk fel, és egy olyan alapítványt építettünk, amely az egész világon működik, hogy segítségével az emberek egészséges és produktív életet élhessenek. Továbbra is hiszünk ebben a küldetésben, és együtt folytatjuk munkánkat az alapítványnál, de már nem hisszük, hogy életünk következő szakaszában párként együtt tudnánk működni.”

A pár 1994-ben házasodott össze és három gyermekük született: Rory, Phoebe és Jennifer.

Bill Gates vagyonát egyébként legutóbb több, mint 97 milliárd dollárra becsülték.