Barion Pixel Hókotrós balesete után újra talpra állt Jeremy Renner: Így van most a világsztár! – Coloré

Hókotrós balesete után újra talpra állt Jeremy Renner: Így van most a világsztár!

2024. 01. 29.

Jeremy Renner egy évvel a borzalmas hókotrós balesetet után elmondta, milyen állapotban van, s arról is beszélt, miként gondol vissza felépülésének idejére.

Jeremy Renner 2023 elején súlyos balesetet szenvedett, amikor az unokaöccsének próbált segíteni hókotrójával, akinek beszorult a teherautója a hó miatt. A színészt akkor érte a baj, amikor leállította a hókotrót, kiszállt, de elfelejtette behúzni a kéziféket, így a jármű csúszni kezdett az unokaöccse irányába. A színész megpróbálta megállítani a járművet, de becsúszott a hókotró alá, ami átment rajta. Jeremy Rennernek 30 csontja tört el, súlyos állapotban szállították kórházba és azonnal megműtötték.

Jeremy Renner
Nyitókép forrása: Anna Webber / Stringer / Getty Images

Sokan kételkedtek gyógyulásában, de a színész csodával határos módon talpra állt, újra dolgozni kezdett, a  People magazinnak nemrég arról mesélt, hogyan változtatta meg életét az elmúlt időszak.

„Annyi szeretetet és támogatást kaptam. Nem is tudtam, hogy ennyi ember törődik velem, méghozzá ilyen mértékben…Tudom, meddig mehetek el. Ez elég hasznos információ. Paramétereket ad az életedhez, ami igencsak reménykeltő. Sok mindent legyőztem, és annyi minden félremehetett volna, de minden jól ment. Például senki meg nem mondta volna, hogy valaha újra sétálni fogok”

– mesélte lelkesen a világsztár.