Barion Pixel Élet a botrány után: a 32 éves Anna Delvey exkluzív vacsorapartikat fog rendezni egy vadonatúj valóságshowban – Coloré

Élet a botrány után: a 32 éves Anna Delvey exkluzív vacsorapartikat fog rendezni egy vadonatúj valóságshowban

2023. 02. 20.

A csaló Anna Sorokin, álnevén Anna Delvey története bejárta a világot, megihlette a Netflixet, most pedig a börtönből szabadult híresség önálló műsort kap.

Anna Delvey átverte a New York-i elitet, egy sor barátját és ismerősét, de igazából olyan bravúrt hajtott végre, ami lenyűgözte az embereket. Így tavaly láthattuk is a történetből készült Netflixes sorozatot, melyben a zseniális Julia Garner alakította Sorokint. Az Inventing Anna című széria azonban nemcsak a színésznőnek hozott sikert és népszerűséget, de a csaló Annának is, aki most saját valóságshow-val szórakoztathat majd tovább.

Anna Delvey
Forrás: Northfoto

Anna Sorokint alig több mint három hónapja engedtek ki a börtönből, és bár továbbra is házi őrizetben van, most egy műsort forgat, East Village-i lakásából. A Delvey’s Dinner Club címmel futó show producereinek sajtóközleménye szerint a műsornak az lesz a célja, hogy elmesélje Anna történetét a saját szemszögéből.

Delvey meghívott vacsoravendégei ismert színészekből, zenészekből, üzletemberekből, társasági szereplőkből és újságírókból áll majd. Minden héten csatlakozik hozzájuk egy magánszakács, aki fenséges ételeket szolgál fel. Közben az asztal megtelik még őszinte beszélgetésekkel, ahol egyetlen téma sem tiltott – beleértve Anna tapasztalatait is a büntető igazságszolgáltatási rendszeren belül, és az imázsa újjáépítésére irányuló stratégiája és a jövőre vonatkozó terveit.

Anna Delvey
Forrás: Northfoto

A készítők szerint “A Delvey’s Dinner Club felfedi a valódi nőt mindazok mögött, amit Annáról olvastunk és láttunk eddig. Úgy gondoljuk, hogy ez messze túlszárnyalja majd a nézők elvárásait.“

A valóságshow pedig csak a kezdet, Anna már természetesen belefogott a regényírásba is. Anna Delvey sztorija mellett igen népszerű volt a vele egy időben futott Tinder svindler is, ami pedig egy csaló férfi történetét mutatta be. Lássuk be, valahogy benne van az emberben, hogy más kárán szívesebben tanul és szórakozik. Hazánkban sem új keletű az, hogy egy bűncselekményt elkövető ember később jó útra tér és meghódítja a médiát, gondoljunk csak a Whiskys-re, azaz Ambrus Attilára.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto