Barion Pixel Alicia Vikander bepillantást engedett a magánéletébe – 1 éves lányáról is mesélt – Coloré

Alicia Vikander bepillantást engedett a magánéletébe – 1 éves lányáról is mesélt

2022. 04. 06.

Alicia Vikander mindig is nagyon védte a magánéletét, most viszont kivételt tett egy nemrég készült interjújában.

Alicia Vikander még csak 33 éves, ugyanakkor már mindent elért, amit embernek el lehet érni az életben.

'tomb Raider' Film Premiere
Forrás: Northfoto

27 évesen megnyerte első Oscar-díját A dán lány című életrajzi filmben nyújtott alakításáért, és az egyik legtehetségesebb A-listás színésznek, Michael Fassbendernek mondott igent. Kapcsolatuk igazán ritka Hollywoodban, hiszen az élet minden területén kiegészítik egymást, tavaly pedig első gyermekük is megszületett, akinek sem a nemét, sem a nevét nem árulták el.

A Harper’s Bazaarnak adott őszinte interjújában a szépséges Alicia Vikander elmondta, hogy az anyaság sok mindent felülírt nála. Legfőképpen a munkát, ugyanis lett egy szabályuk a férjével:

„Az én kis családomban, a férjemmel és a gyermekemmel mindig együtt utazunk. Ez a szabály. Azért dolgozunk így, hogy egyikünk mindig a babával legyen.”

Alicia Vikander
Forrás: Northfoto

A jelenleg Lisszabonban, Portugáliában élő sztárpár abban is egyetért, hogy nem kell mindent elmondaniuk magukról csak azért, mert ismertek.

A színésznő arról is szót ejtett, hogy bár az emberek számára a showbiznisz nagyon varázslatosnak és szépségesnek tűnhet kívülről, valójában inkább illúzió, ami mögött kemény munka áll.

Alicia Vikander 2014-ben ismerkedett meg Michael Fassbenderrel, akivel 2017 hivatalosan is összekötötték az életüket.

Forrás: dailymail.com