Barion Pixel Al Pacino egy 28 éves nőbe szeretett bele – Ilyen szép új választottja – Coloré

Al Pacino egy 28 éves nőbe szeretett bele – Ilyen szép új választottja

2022. 04. 17.

Al Pacino mindig is nagy nőcsábász hírében állt. Legújabb barátnője pedig mindössze 28 éves.

Al Pacino nemcsak legendás színész, – aki számos filmes díjat nyert el zseniális alakításaival – hanem világhírű nőfaló is, aki annak ellenére, hogy már elmúlt 81 éves, még mindig nem képes ellenállni a gyengébbik nemnek.

Al Pacino
Forrás: Northfoto

Bár sokáig a szépséges Lucila Solaval randevúzott, most egy nemrég készült Instagram kép lebuktatta új barátnőjével.

Pár napja Jason Momoa osztott meg egy képet a színésszel és a baráti társaságával, akik között ott ült Noor Alfallah, akiről gyorsan kiderült, hogy okkal látható Pacino oldalán.

A legfrissebb információk szerint a pandémia alatt kezdtek találkozgatni, kapcsolatuk pedig mostanra igencsak elmélyült. Noor – aki gazdag kuvaiti-amerikai családból származik – korábban a 78 éves Mick Jaggerrel és a 60 éves Nicolas Berggruen milliárdos befektetővel alkotott egy párt.

A színészlegenda barátai szerint nagyszerűen működik a kémia Al Pacino és a 28 éves előkelőség között, és még az sem okoz nekik gondot, hogy a sztár a szépség nagyapja lehetne.

Az Oscar-díjas hírességnek egyébként rengeteg futó kalandja volt, ám nősülésre sosem adta a fejét. A filmezéssel viszont 81 évesen sem állt le. Legutóbb A Gucci-ház című filmben láthattuk Aldo Gucci szerepében.

Al Pacino
Forrás: Northfoto
Forrás: justjared.com