Barion Pixel „Muszáj visszaadnom a szervezetemnek, kizsigereltem magam” – agydaganata után üzent a rajongóinak Keresztes Ildikó – Coloré

„Muszáj visszaadnom a szervezetemnek, kizsigereltem magam” – agydaganata után üzent a rajongóinak Keresztes Ildikó

2024. 06. 22.

Sokként ért mindenkit, hogy daganatot távolítottak el Keresztes Ildikó agyából. Az 59 éves énekesnő még februárban esett át a beavatkozáson, de csak most árulta el, mi is történt vele. A sztár csupán egy interjúban volt hajlandó eddig nyilatkozni az állapotáról, azonban most kivételt tett!

16695651
TV2 Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó az agydaganat után

Az énekesnő Arrubán pihen, ahol fél évvel a komoly műtét után igyekszik formábahozni magát, ugyanis az is bejelentette, hogy mikor szeretne visszatérni.

#batorvagyok

A nyaraláson próbálok regenerálódni, hogy ősszel vissza tudja térni a munkához és drága rajongóimhoz, közönségemhez. Ugye biztos olvastátok, hogy volt egy agyműtétem, sokat én nem akartam erről beszélni, nem akartam bulvár haknit csinálni belőle. A Nők lapja megírt egy nagyon-nagyon szép interjút… Hála Istennek jó indulatú volt ez a valami és nagyon sok minden tanított nekem ez az időszak. Igazán én januártól kezdve nem dolgozom egészen szeptemberig. Február másodikán volt ez a műtét…szóval ősszel mindenképpen visszajövök és talán új szerepet is vállalok a régieken kívül.

-mesélte Ildikó, aki azt elmondta a 25 perces videóban, hogy élte meg lelkileg ezt a súlyos betegséget.

https://colore.hu/szelavi/kultura/botranykonyv-ter-vissza-kulka-janos/

Most érzem, hogy mennyire más a szellemem, a testem és a mindenem, hogy hónapok óta nincs stressz az életemben, nem terhelem magam se fizikailag, se pszichésen. Lassan elkezek edzeni, mert az állóképesre szükségem lesz. Tudom, hogy luxusnak tűnik, de muszáj lesz visszaadnom a szervezetemnek egy csomó mindent, amit elvettem, kizsigereltem magam

-tette hozzá Ildikó.

#batorvagyok

A teljes videó itt tekinthető meg:

0 /eletmod/sztarok/agydaganat-keresztes-ildiko/