A New York Times újságírói készítettek dokumentumfilmet Britney életéről

2021. 01. 22.

Már jó ideje foglalkoztatja a világot Britney Spears állapota…

Képernyőfotó 2021 01 22 14.08.03
Borítókép forrása: YouTube

Legalábbis, ami az Instagram oldalán látható, hiszen sorra tölti fel a furcsábbnál furcsább posztjait, amely miatt a rajongói útjára indították a #freebritney mozgalmat is. Nos, a legfrissebb hírek szerint, ennek hatására az FX és a Hulu közösen forgatott tényfeltáró filmet az énekesnő életéről, karrierje csúcsáról és szörnyű mélypontjairól, amelyeknek többször a nyilvánosság is szemtanúja volt.

A filmben arra keresik a választ, hogy vajon mi vezethetett odáig, hogy a sztár saját apja gyámsága alá kerüljön. Köztudott ugyanis, hogy 2007-es idegösszeomlását követően az énekesi karrierje és a magánélete is teljesen tönkrement. A fiai felügyeleti jogát a volt férje, Kevin Federline kapta meg és a barátai is elpártoltak mellőle folyamatos kórházi kezelései és drogproblémái miatt. Bár Britney többször próbálta visszaszerezni a „függetlenségét”, vagyona és zenei karrierje felett jelenleg is az apja, Jamie rendelkezik, akinek indítékait sokan fenntartással kezelik.

A New York Times oknyomozó újságírói ezért úgy döntöttek ideje kicsit mélyebbre ásni a témában, így rengeteg kutatás és interjú után megszületett a Framing Britney Spears című dokumentumfilm, melyet a két streaming csatornán láthatunk majd február 5-től.

Forrás: Youtube
Forrás: JustJared