Barion Pixel Régi képet osztott meg magáról a ma 65 kilóval kevesebb Rebel Wilson – Coloré

Régi képet osztott meg magáról a ma 65 kilóval kevesebb Rebel Wilson

2021. 08. 19.

A szőke komika egészségügyi okok miatt döntött a nagy fogyás mellett, de vannak, akik szerint már átesett a ló túloldalára.

Rebel Wilson úgy futott be a filmiparban, mint a dilis, duci szőke lány, a legkomikusabb barátnő a cselekményben, valaki, aki egyszerre szórakoztató, kicsit szánalmas, és mindig másodhegedűs. Aztán szépen lassan kivívta a saját helyét Hollywoodban, és főszerepek is megtalálták, mint például a Netflix „Hát nem romantikus?” filmjében, vagy a Csaló Csajokban.

'pitch Perfect' Premiere Los Angeles
Forrás: northfoto.com

A 41 éves színésznő az elmúlt időszakban 65 kilótól szabadult meg, nagyon megváltozott, s ő rendkívül büszke magára, természetesen okkal. Vannak, akik szerint így elvesztette a karakterét, de a többség úgy gondolja, hogy most is ugyanaz sugárzik belőle, ami az egykori duci sztárból.

Instagram oldalán megosztott egy régi képet, amelyen elmondása szerint a legegészségtelenebb korszakában látható. Pontosabban akkor, amikor már ő maga is fuldoklott a túlsúlytól, fájdalmai és szervi problémái voltak. A kép egy jótékonysági teniszversenyen készült, a teniszcsillag Novak Djokovic társaságában. Rebel azt írta a posztban:

„Hihetetlen, de még ekkor is szívből mosolyogtam, pedig már nagy fájdalmaim voltak. De örömmel vettem részt a versenyen. Ez a legegészségtelenebb korszakom, és nagyon rémisztő viszontlátni így magam. Az étellel csillapítottam a lelki fájdalmaim, apám elvesztését. Az önértékelésem is padlón volt. Most pedig nagyon büszke vagyok erre a lányra, és arra, amilyen változáson keresztülment. És mindenkit bátorítok, sosem késő elkezdeni tenni az egészségetekért! Mosolyogjatok, és higgyétek el, lehettek önmagatok legjobb verziói!”

https://www.instagram.com/p/CSt0G-NriRs/

A poszt alá természetesen záporoztak a megható kommentek, akik között sokan írták, hogy a színésznő adott inspirációt az életmódváltásukhoz.

Forrás: people.com