65 éves korában meghalt Bob Saget

2022. 01. 10.

Tragikus hirtelenséggel hunyt el a 90-es évek egyik legnépszerűbb komikusa, akit az egész világ gyászol.

Bob Saget, akit sokan a Bír-lak című sorozat egyik főszereplőjeként ismernek, kétség kívül minden idők legtehetségesebb stand-up komikusai és színészei között tartottak számon.

'full House' Tv Stills
Forrás: Northfoto

A 65 éves zseniális komikust Orlandoban, a Ritz-Carlton szállodában találták meg, ahova hajnal 4 órakor riasztották a rendőröket, hogy semmire sem reagál. Sajnos nem tudták újraéleszteni, és a helyszínen halottnak nyilvánították.

A halál okáról még semmit sem tudni, az azonban biztos, hogy az eddigi nyomozás kimutatta, hogy semmi jel idegenkezűségre, illetve illegális droghasználatra.

Saget az elmúlt időszakban – pontosabban 2021 szeptemberétől – országos stand-up turnéra indult, ami 2022 júniusáig tartott volna.

„Megdöbbenéssel erősítjük meg, hogy szeretett Bobunk a mai napon elhunyt” – áll a családja közleményében. „Ő volt a mindenünk, és szeretnénk, ha tudnátok, mennyire szerette a rajongóit, akik előtt élőben léphetett fel, és aki az élet minden területéről hozta össze az embereket. A magánéletünk tiszteletben tartását kérjük tőletek, de arra is kérünk titeket, hogy emlékezzetek meg arról a szeretetről és nevetésről, amelyet Bob hozott ebbe a világba.”

Bob olyan alkotásokban és szériákban volt látható, mint az Így jártam anyátokkal, a New York-i bújócska, valamint a Fuller House. Műsorvezetőként is nagyszerű sikereket ért el, de a jótékonyság is az élete része volt. A Scleroderma Research Foundation igazgatósági tagja volt, ahol adományokat gyűjtött azoknak, akikben ebben az autoimmun betegségben szenvednek, ugyanis nővére Gay 1993-ban amiatt a betegség miatt halt meg.

Forrás: variety.com