Barion Pixel Ebéd után itt a desszert: 5+1 indok, amiért még mindig a 63 éves George Clooney a fél világ álompasija – Coloré

Ebéd után itt a desszert: 5+1 indok, amiért még mindig a 63 éves George Clooney a fél világ álompasija

2024. 06. 22.

A 63 éves George Clooney még mindig Hollywood egyik legismertebb és legelismertebb alakja. A színész még a hatodik X-en túl is nagyon sármos! De vajon mi teszi őt a világ egyik legjobb pasijává? Clooney nem csupán egy tehetséges színész és rendező, hanem egy elkötelezett aktivista, egy szerető férj, egy odaadó apa, vérbeli sármőr és maga a megtestesült elegancia.

Cannes 'ocean's Thirteen' Photocall
fotó: Gettyimages

1. Fantasztikus színész

George Clooney pályafutása az 1980-as évek végén kezdődött, de a ’90-es években vált igazán felkapottá, amikor megkapta Ross doktor szerepét a „Vészhelyzet” című sorozatban.

1999 George Clooney Stars In The Latest Season Of "er."
fotó: Gettyimages

Azonban nem elégedett meg ezzel a szereppel, és hamar rájött, hogy igazi tehetségét csak a filmvásznon tudja megmutatni. Hollywood is hamar felfigyelt rá. Clooney olyan filmekben kapott szerepet, mint a „Batman & Robin”.

Clooney 313e0ee620394d8f90673433f1b72be8

Clooney egyik legnagyobb sikerét az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi című filmjével érte el, amely egy 1960-as mozi remake-je parádés szereposztással:  Brad Pitt, Andy García, Matt Damon és Julia Roberts voltak a főszereplők.

Cannes 'ocean's Thirteen' Premiere
fotó: Gettyimages
0 /eletmod/sztarok/63-eves-george-clooney-alompasi/