Barion Pixel A 6 éves Lajos herceget ezzel lepi meg a rákbeteg Katalin hercegné – Coloré

A 6 éves Lajos herceget ezzel lepi meg a rákbeteg Katalin hercegné

2024. 05. 15.

Bár Katalin hercegné állapota jól ismert, szóba sem kerül, hogy ne ünnepelje meg kellőképpen legkisebb fiát, Lajos herceget.

Katalin hercegné betegen sem engedi meg magának, hogy ne tartsa meg kisfia, Lajos herceg születésnapját. A herceg április 23-án ünnepel, ugyanis idén lett hatéves. Édesanyja állapota ellenére sem enged abból, hogy ő süsse gyermekének a születésnapi tortát.

2019-ben úgy nyilatkozott, hogy imádja ő készíteni a tortát:

Egyfajta hagyománnyá vált, hogy éjfélig nevetséges mennyiségű süteménytészta és cukormáz társaságában ébren vagyok, de imádom.

Az esti tortakészítésbe talán György és Sarolta is besegítenek, mert nagyon szeretnek a konyhában tüsténkedni.

Lajos herceg születésnapja

A brit királyi család a jeles napokon általában új portréval készül az adott hercegekről, hercegnőkről vagy éppen királyokról, így Lajos esetében sem lesz ez másképp.

Lajos herceg születésnapjára Katalin hercegné úgy készül, mintha teljesen egészséges lenne / Kép forrása: Max Mumby/Indigo / Getty Images
Lajos herceg születésnapjára Katalin hercegné úgy készül, mintha teljesen egészséges lenne / Kép forrása: Max Mumby/Indigo / Getty Images

A gyerekekről a képeket jellemzően Katalin készíti, aminek oka, hogy ő maga imád fotózni. Idén azonban előfordulhat, hogy nem ő készíti a fényképet, és nemcsak állapota, hanem a photoshopos baki miatt, amit anyák napja alkalmából vettek észre a jó szeműek.

Forrás: InStyle.

Nyitókép forrása: Getty Images