5 sztár, akiknek a divat a kisujjában van

Ma már számtalan magazinból és influencer közösségi oldalairól lehet inspirálódni, ha divat tippekre vágyunk.

Borítókép forrása: YouTube

Ám, ha mégis biztosra mennénk, akkor a legnagyobb sztároknál bizony keresve sem találunk jobb stílustanácsadókat. Ők ugyanis nemcsak a szakmájukban, hanem az öltözködés terén is nyomot hagytak az emberekben. A következő válogatásban 5 olyan híres nőt gyűjtöttünk össze, akik a hétköznapokra is úgy tudják összeválogatni az outfitjükhöz szükséges darabokat, mint a vörös szőnyeges eseményekre.

Íme:

Rihanna

Rihanna karrierje során igazi divatikonná nőtte ki magát, aki imádja keverni a stílusokat. A divathoz való érzékét pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy saját márkát is indított Fenty néven.

Miranda Kerr

Miranda Kerr a valaha volt egyik legszebb Victoria’s Secret modell, akinek ragyogó bőre és haja mellett az öltözködése is csillagos ötös. Stílusa egyszerre elegáns, könnyed és letisztult. Nem hiába szeretik a legnagyobb divatházak tervezői.

Blake Lively

Blake Lively öltözködése egyszerűen hibátlan, amelyet az elmúlt években zseniális tehetséggel fejlesztett tovább. Nem fél a színekhez és a különböző fazonokhoz nyúlni, ezért nem csoda, hogy igazi divatdiktátornak tartják. A legtöbb stylist szerint a színésznő bohém eleganciát sugárzó stílusával az egyik legjobban öltözött sztár.

Rosie Huntington-Whiteley

A szépséges, mindig csodás Rosie a vagány, erős szexuális kisugárzású fiatal lányból, mára egy erőt sugárzó, érett stílusikon lett, akinek elképesztő érzéke van a divathoz. Ő az, akit minden 30-as éveiben járó nőnek követnie kéne.

Kendall Jenner

Kendall nővéreivel ellentétben a visszafogottabb öltözködés híve. Szereti az egyszerű, modern darabokat, amelyek remekül kiemelik vékony alakját.

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!
NEKED AJÁNLJUK

Végre! Jlo és Ben Affleck 17 év után nyilvánosan csókolóztak