Barion Pixel A 42 éves Natalie Portman sokkoló változáson ment keresztül – barátai árulták el, miben lett más – Coloré

A 42 éves Natalie Portman sokkoló változáson ment keresztül – barátai árulták el, miben lett más

2024. 06. 15.

Mindeközben azt pletykálják, hogy Natalie Portman már egy új férfi oldalán próbálkozik.

Natalie Portman 11 év házasság után, két közös gyermekkel beadta a válópert és márciusban ki is mondták a válását Benjamin Millepieddel. A 42 éves világsztár a barátai szerint már másként áll a dolgokhoz és egyáltalán nem esik kétségbe, hogy egyedül kell boldogulnia.

Natalie Portman újra a magabiztos önmagát nyújtja, és sokkal könnyedebbnek, felszabadultabbnak látjuk, mióta szingliként éli a mindennapokat. Eltartott egy ideig, mire visszanyerte mosolyát a válás után, de a sarkára állt és a saját igényeit helyezi előtérbe végre. Tényleg a saját boldogsága áll a fókuszban, a gyerekeivel és a barátaival tölti az idejét.

– mesélte a forrás.

Natalie Portman
Kép forrása: Kevin Winter / Getty Images

A Star Wars színésznőjét a 28 éves Paul Mescal színésszel látták egy londoni bár előtt és azonnal hírbe is hozták őket. A forrás szerint valóban van köztük szikra, de azt túlzás lenne állítani, hogy randevúznak. A két színész a May December forgatása kapcsán találkoztak, habár Mescal nem szereplője a filmnek. A férfi erősen méltatta Portman munkáját, és azt nyilatkozta, ha valaki anno a dráma szakkörön azt mondja neki, hogy egyszer majd ismerni fogja őt, nem hitte volna el.

Mescal egyébként nemrég a Mind idegenek vagyunk című csodálatos és hátborzongató drámával került a középpontba, ugyanis ő játszik a Disney+ filmjében a főszereplő, Andrew Scott mellett.

Hogy Mescal és Natalie Portman összejönnek-e, azt nem tudni egyelőre, de mivel exférje egy 25 éves klíma aktivistával, Camille Étienne-nel csalta meg, nem lepődnénk meg, ha a gyönyörű Portman is fiatal húst keresne magának.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Emma McIntyre / Staff / Getty Images
0 /eletmod/sztarok/42-natalie-portman-sokkolo-valtoz/