Mélyülj el a reinkarnációs utaztatás világában!

2021. 09. 02.

Ezoterikus körökben jól ismert fogalom a reinkarnációs utaztatás, ám azt sokan nem tudják, hogy pontosan hogyan működik, mire jó, és hogy mit él át az, aki részt vesz az utazáson. Alábbi cikkünkben ennek jártunk utána.

Vannak problémák, melyekre a megoldást a múltunkban kell keresnünk. Sokszor nem elég a gyerekkorba visszamenni, hiszen sokan előző életeik terheit is magunkkal cipelik, ezeket oldhatják fel az utazással. A folyamat nem kizárólag egy izgalmas kirándulás előző életeinkbe: egy sikeres kezelés képes oldani a fennmaradt terheket, így önismereti és öngyógyító célokat is szolgál. A kezelés során olyan blokkok oldódhatnak fel, amelyek által akár egy súlyos beteg állapot is javulásnak indulhat.

reinkarnációs, utaztatás, ezotéria
Forrás: Unsplash

Hogyan zajlik?

A folyamat alatt csak az utazó és utaztató tartózkodik a szobában. A hozzáértő segíti a múltjába mélyedőt, hogy a megfelelő kérdésekre kaphassa meg a választ a folyamat során. Elsőként egy meditatív állapotot kell előidézni, amit hol könnyebb, hol nehezebb elérni – ez az alanytól függ. Amint az utazó elérte az állapotot, képes lesz ,,utazni az időben” úgy, hogy eközben tudatánál van, így képes arra, hogy beszámoljon arról, amit éppen átél, és emlékezni is fog az élményekre.

Az utaztató eközben kérdéseket tesz fel, ezek segítségével az előző életeit felfedező utazó megállapítja, hogy melyik korban van, milyen nemű, nagyjából hány éves, és kik vannak körülötte. Lehetőség van arra is, hogy az illető megtudja, hogy hogyan halt meg korábban, ám ez csak akkor történik meg, hogy ha kíváncsi erre. Az ezt megelőző életeinkben látott traumák és történések segíthetnek abban, hogy felismerjük, hogy miért az a párunk, aki, vagy akár azt is, hogy miért nem tudunk jó viszonyt ápolni valakivel a jelen életünkből.

A múltban való kirándulás lehetőséget ad arra, hogy az utazó átélje a születés és halál körforgását, így megértse, hogy mi veszik el a halállal, s ezzel együtt mi születik. Látván korábbi életünk döntéseit, megérthetjük jelenünk egy-egy szeletét, hiszen a múlt döntései mai sorsunkra is hatással lehetnek.

meditáció, ezotéria, reinkarnáció
Forrás: Unsplash

Természetes, hogy az ember kíváncsi korábbi életeire, ám ami ennél fontosabb: nem az az igazán lényeges, hogy kik voltunk: királyok, szolgák, vagy katonák, hanem az, hogy megértsük, döntéseink milyen hatással voltak jelenünkre, amely ha nem cselekszünk, jövőnket is megkeserítheti.

Az utazás nem javasolt 18 év alatti fiataloknak, állapotos nőknek, illetve olyanoknak, akik pszichés betegek, vagy szívproblémákkal élnek. Komoly betegségnél alkalmazható, viszont kizárólag kiegészítő-kezelésként, az orvosi terápia mellett.