Barion Pixel Készíts telihold vizet – Coloré

Készíts telihold vizet

2020. 11. 24.

Az asztrológusok, a boszorkányok és a misztikusok egyaránt megegyezhetnek, hogy a Holdnak óriási ereje van. Ez a két világítótest egyike az égboltunkon (a Nap mellett), és hihetetlenül hatékony eszköz a bevonzáshoz és a mágiához.

A Hold az énünk finom, tudatalatti és intuitív aspektusain uralkodik, növekvése és fogyása a sajátunkat tükrözi. Amikor a Holdhoz igazodunk, egy ősi energiaáramot csapolunk le. Ennek egyik egyszerű módja az, hogy a Holdvizet készítünk.

Holdvizet úgy hozhatsz létre, hogy a vizet a szabadban hagyod töltődni a holdfény alatt. Mivel a Hold befolyásolja az óceán árapályát, máris energetikai kapcsolat jön létre a víz eleme és a Hold között. Ha hozzáadod a meggyőződést és a hitet, létrehozhatsz egy olyan eszközt, amely mindenre használható, a növények öntözésétől kezdve a fürdőhöz való hozzáadáson át az otthon takarításáig.

ezo161

A Hold vizének létrehozásához szükséged lesz:

Üveg vagy edény (Mason edényt vagy más átlátszó edényt ajánlok, de bármelyik üveg, vagy akár Tupperware is megteszi)

Víz (csapból, palackból, folyóból … csak győződj meg róla, hogy biztonságos meginni, ha ezt tervezed)

Címke a Hold vizének dátumozására, és jegyezd fel, hogy a Hold melyik jegyben és fázisban van (például „Telihold a Bikában, 2020. október 31.”)

Vízbiztos kristályok, például rózsakvarc, tiszta kvarc vagy ametiszt (opcionális)

Tisztító gyógynövények, levendula (kikapcsolódáshoz és gyógyuláshoz), rozmaring (védelemre) vagy édesfű (pozitív energia érdekében) (opcionális)

Öngyújtó és tál a gyógynövények elégetéséhez (opcionális)

Erős belső szándék, mint például a béke, a szeretet vagy az elfogadás (opcionális)

A hold vize hagyományosan éjszaka töltődik fel a telihold fényében, amikor a holdenergia a leghatékonyabb, és könnyedén csatlakozhatunk intuícióinkhoz. Akkor is készíthetsz vizet, amikor a Hold majdnem tele van. Soha ne tedd az edényt napfogyatkozás alatt a Hold alá – a napfogyatkozás energiája felülkerekíti a holdenergiát, ezért ez nem megfelelő idő ilyen jellegű munkára.

Bármelyik fázist is választod, ellenőrizd, melyik állatövben van a Hold, mert ez hatással lesz a víz energiájára. Például a Vénusz által irányított Bikában a telihold alatt töltött holdvíz ösztönzi a szeretetet és az örömöt, Ikrek alatt pedig (amelyet a Merkúr ural) segíthet a saját hangod megtalálásában.

Ha az alábbiak bármelyikét alkalmazod, a, kezdd azzal, hogy az edényed vagy üveged megtisztítod a gyógynövények füstjével, elhelyezed a címkét és kristályokat az üvegedben. Ezután adj hozzá vizet. Helyezd z edényed valahová kintre, hogy el tudja fogadni a Hold energiáját – még akkor is, ha nem látod a Teliholdat, a víz akkor is feltöltődik.

Ha szeretnéd, szánj egy percet a meditációra: tartsd tenyeredet a víz fölött, és képezd le a hold energiáját, amely a fejed búbján, a gerinceden és a karjaidon, a testeden és tenyereden keresztül mozog a vízzel. Ennek során koncentrálj a kitűzött vágyra, majd köszönd meg az Univerzumnak, hogy lehetővé tette, hogy kapcsolatba lépj a kozmosszal. Végül hagyd a vizet egy éjszakán át töltődni. Reggelre Hold vized lesz!

Képek forrása: pexels.com