Barion Pixel Horoszkóp a Skorpió szezonra – Coloré

Horoszkóp a Skorpió szezonra

2020. 11. 24.

A 2020-as asztro-időjárás vad volt (enyhén szólva is), de a hidegrázóbb hangulat még csak most érkezik az úton.

Amikor elhagyjuk október 22-ét, vagyis a Skorpió 2020-as szezonjának első napját! A Mérleg szezon lendületes, társasági és kissé felszínes atmoszférája megszűnt, ehelyett érzelmesnek és intenzívnek érezzük magunkat. A Rák, a Skorpió és a Halak vízi jegyek profitálnak a legjobban ebből az asztrosokkból, míg a Bika, az Oroszlán és a Vízöntő, a határozott stabilabb jegyek nehezen tudnak talpon maradni, amíg a Skorpió szezon november 21-én véget nem ér.

A Skorpió egy vízi csillagjegy (érzelmi, intuitív) és egy földhözragadt jegy is (elkötelezett, mély, értékeli a stabilitást), ezért a Skorpió idényében inkább az érdekeljen, hogy értelmes, bensőséges szinten lépj kapcsolatba másokkal. Ez az energia adja a hátteret annak a Skorpióval kapcsolatos sztereotípiának, hogy az állatöv legszexuálisabb jele, de az „intimitás” nem korlátozódik a hálószobára. A Skorpió szezon egy olyan időszak is, amikor a barátságaidat még jobban elmélyítheted. Tudod, hogy titkokat oszthatsz meg velük anélkül, hogy aggódnod kéne, hogy kiöntenék a teádat, és sebezhető lehetsz körülöttük anélkül, hogy attól tartanál, hogy esetleg bántanának téged.

ezo181

A Skorpió pszichológiai, sokrétű gondolkodásmódja azt jelenti, hogy mindenfajta kutakodás (beleértve az exének a közösségi médiában való kukucskálását hajnali 3 órakor, hogy lássa, mire készül) erősen támogatott – különös tekintettel a metafizikai és spirituális témákra, például a tarotra vagy az asztrológiára. A Skorpió imád mindent, ami „hush hush” vagy „tabu” – ezért is vannak olyan jellegzetes képviselői a Skorpióknak, akik pletykálnak és mindig tudják mik a hírek.

Természetesen a Skorpió szezon is felvethet néhány kérdést. Különösen érzékenynek érzed magad, és hajlamos vagy mindent túlgondolni, és a szokásosnál jobban védtelennek és befelé fordulóbbnak érzed magad. Előfordulhat, hogy apró kérdéseket (például, ha barátod elfelejtett visszaírni) aránytalanul robbantasz. Például: Lorde (a Skorpió királynője) „The Louvre” című dalában arról beszél, hogy túlgondolja a saját szépségének jeleit. Ez egy nagyon erős Skorpió hangulat!

A Skorpió az átalakulás jele, és a következő hónapban mindannyian mély változásokat élünk át. Az elmúlt két hétben a Merkúr retrogáddal, majdnem két hónapja pedig a Mars retrogáddal kellett szembenéznünk. A Szaturnusz és a Jupiter is közeledik a Bakban való tartózkodásuk végéhez. Rengeteg ciklus éri el teljesítési pontját, ami egyre inkább megfelel a Skorpió szezonjának. A korszak végére nagyon mély, komoly szintet léptél és fejlődtél. Ha ez most intenzíven hangzik, az azért van, mert valahogy így van! De jó értelemben természetesen.

Boldog születésnapot, Skorpió! Bár a Skorpió szezonjának körülbelül egy hetét a Merkúr retrogád ki is töltötte (Merkúr október 27-én elhagyta a Skorpiót és belépett a Mérlegbe, így ezek a problémák hamarosan a Mérlegre hárítódnak), de összességében, ez a te évszakod, Skorpió. Ebben a hónapban éld úgy az életed, ahogy akarod! Mi a legfontosabb számodra? A kapcsolataid? A családod? Munkád? Használhatod ezt a következő hónapban annak a célnak vagy eredménynek a meghatározására, amelyet valóban el akarsz érni, keményen dolgozni, és megszerezni, amit szeretnél. Itt az ideje, hogy ragyogj!

Képek forrása: pexels.com

0 /eletmod/ezoteria/horoszkop-a-skorpio-szezonra/