Használd ki a teljes tudatodat

2021. 01. 16.

Az emberi tudatba zárt óriási hatalom meghaladja az univerzum minden más energiáját. Noha tudattalan elménk a mindennapi életünk 95% -át verejtékezés nélkül végzi, mágikus és csodálatos eredményeket is elérhet. Az ókoriak számára ismerős, de a modern világban elveszett képességek alkalmazásával elménk belemerülhet az Univerzum legerősebb erejébe.

Igen, ha már tudjuk, hogyan állhatunk kapcsolatba a Kozmikus Elmével, meggyógyíthatjuk a betegségeket, megállíthatjuk az erőszakos bűncselekményeket, vagy megháromszorozhatjuk a bevételeinket. És amikor a kvantumfizika világához kapcsolódunk, akár a jövőt is megváltoztathatjuk.

ezoteria1 1
Forrás: pexels.com

De ugyanaz az erő megölhet. Az emberi élet tisztelete nélkül káoszt okozhat a világon. Elpusztíthatja az egyéneket vagy közösségeket. Annak megválasztása, hogy milyen erővel rendelkezünk a miénk.

A Nyisd ki tudattalan elméd pszichés erejét című könyv azt vizsgálja, hogy mindegyikünknek, ha hajlandóak vagyunk, vannak eszközei a látszólag lehetetlennek elérésére.

A könyvben olyan emberekkel találkozunk, akik elméjüket még élőlények létrehozására is felhasználják. Hétköznapibb, de mégis érdekes módon találkozunk az elmékkel, akik képesek kikapcsolni az utcai lámpákat, vagy felrobbantani a tévéket!

Esettanulmány szemlélteti azt a csodatevőt, aki mindannyiunk fejében van: Dr. B-nek hosszas kihívást jelentő orvosi listája van. A 16 éves Timmy cukorbeteg. James nem cukorbeteg és egészséges hatéves, csakhogy nem ihat narancslevet anélkül, hogy csalánkiütés jönne ki rajta. A 8 éves Jess-nek nincs allergiája, így a narancslé nem jelent problémát, de van, amit a szemészek „lusta szemnek” neveznek, amely befelé fordul az orr felé. Sajnos a 19 éves Robert az egyetlen, aki Dr. B betegei közül életveszélyes betegségben szenved. Daganatot diagnosztizáltak nála.

Tehát kíváncsi vagy, mi olyan szokatlan ebben a rutinszerű orvosi esetek gyűjteményében? Semmi, nem azért, mert Timmy, James, Jess és Robert ugyanaz a személy. Mindannyian különálló személyiségek, akik ugyanabban a testben élnek. És ez egy drámai illusztráció az elme erejéről, amely képesnek tűnik arra, hogy „meggyógyítsa” az egyes személyiségeket külön szenvedéseiből, mihelyt átváltozik alteregójára.

Timmynek nincs cukorbetegsége, amikor James lesz. James boldogan ihat narancslevet rossz hatások nélkül, amikor Jess lesz. Jess elveszíti lusta szemét, amikor átveszi Robert személyiségét. És elképesztő módon Robert rákja eltűnik, amikor a többieké válik.

Egy testben több személyiség jelenségét korábban Multiple Personality Disorder néven ismerték, ma azonban disszociatív identitászavarnak hívják. Az orvosi szakma különböző protokollokkal kezeli a betegségben szenvedőket, de ritkán, ha valaha is, abbahagyja a kérdést, hogyan történnek ezek a fizikai változások, amikor a pácienseik személyiségüket cserélik.