Barion Pixel Gyémánt gyermeked van? Most megtudhatod! – Coloré

Gyémánt gyermeked van? Most megtudhatod!

2021. 10. 22.

Minden anya, szülő különlegesnek érzi gyermekét, ám vannak, akik tényleg megmutatják, hogy mennyire azok.

Indigó, kristály, szivárvány vagy gyémánt. Kitalálod, hogy mi a közös bennük? Az ezotériában fénymunkásokat jelentenek. Azért születnek közénk, hogy pozitívan hassanak a világra: feladatuk a harmónia, boldogság, gazdagság megmutatása és tanítása.

Érzékeny gyermek
Kép forrása: Pexels

Az indigógyerekek 1970-ben születtek, lázadók, makacsok, önfejűek, függetlenek, mindemellett érzékenyek is. A kristályok a ’90-es években jelentek meg. Rájuk az jellemző, hogy erősek, kreatívak, érzékenyek, erős fantáziával rendelkeznek, nagy és tiszta szívük van, kényelmesek és nyugodtak. Őket követték a 2000-es évektől a szivárványok, akik pozitívak, kedvelik a természetet és az állatokat, a szabadságot. A 2010 után született gyermekek pedig a gyémántok.

Mit kell tudni róluk?

A fent említett fénymunkások különleges emberek. Nem csoda, hogy sarjaik közül is sokan gyémántgyerekek. Ők is azért születnek közénk, hogy szeretetet, nyitottságot tanuljunk tőlük. Ők azok, akik érzékenyek a környezetükre, a természetre, az állatokra és természetesen az embertársaikra is, de a magasabb szintű rezgéseket is képesek érezni.

Miről ismered fel, hogy gyémánt?

Nem a csillogásról, de kétségtelenül kitűnnek más 2010 után születettek közül, ha az alábbiakat tapasztalod:

  • A gyémántgyerekek születési dátumában gyakori a legalább három nulla szereplése.
  • Képességeik sem általánosak. Az is lehet, hogy egy-egy pontot képesek sokáig figyelni, pedig nincs ott semmi. Ezt csak mi nem látjuk, de ők érzékelik az elhunyt lelkeket. Mások megérzik a körülöttük lévők betegségét, lehangoltságát és keresik ezeknek a személyeknek a társaságát.
  • A gyémántgyerekek keze jellemzően meleg, mert összpontosul benne az energia, amivel gyógyítanak is.
  • Az anyukák, szülők megijedhetnek, mert az átlagosnál kevesebb az alvásigényük. Az altatás nem egyszerű és mellé még túlteng bennük az energia is.
  • Makacs és akaratos gyerekek és ha nem érik el céljukat, akkor akár erőszakossá is válnak.
  • Érzékenyek és empatikusak.
  • Szeretnek egyedül lenni. Számukra nem okoz ez gondot, ugyanis tömegben és zajban hamar feszültté válnak.
Egyedül
Kép forrása: Pexels

Borítókép forrása: Pexels