Gyémánt gyermeked van? Most megtudhatod!

2021. 10. 22.

Minden anya, szülő különlegesnek érzi gyermekét, ám vannak, akik tényleg megmutatják, hogy mennyire azok.

Indigó, kristály, szivárvány vagy gyémánt. Kitalálod, hogy mi a közös bennük? Az ezotériában fénymunkásokat jelentenek. Azért születnek közénk, hogy pozitívan hassanak a világra: feladatuk a harmónia, boldogság, gazdagság megmutatása és tanítása.

Érzékeny gyermek
Kép forrása: Pexels

Az indigógyerekek 1970-ben születtek, lázadók, makacsok, önfejűek, függetlenek, mindemellett érzékenyek is. A kristályok a ’90-es években jelentek meg. Rájuk az jellemző, hogy erősek, kreatívak, érzékenyek, erős fantáziával rendelkeznek, nagy és tiszta szívük van, kényelmesek és nyugodtak. Őket követték a 2000-es évektől a szivárványok, akik pozitívak, kedvelik a természetet és az állatokat, a szabadságot. A 2010 után született gyermekek pedig a gyémántok.

Mit kell tudni róluk?

A fent említett fénymunkások különleges emberek. Nem csoda, hogy sarjaik közül is sokan gyémántgyerekek. Ők is azért születnek közénk, hogy szeretetet, nyitottságot tanuljunk tőlük. Ők azok, akik érzékenyek a környezetükre, a természetre, az állatokra és természetesen az embertársaikra is, de a magasabb szintű rezgéseket is képesek érezni.

Miről ismered fel, hogy gyémánt?

Nem a csillogásról, de kétségtelenül kitűnnek más 2010 után születettek közül, ha az alábbiakat tapasztalod:

  • A gyémántgyerekek születési dátumában gyakori a legalább három nulla szereplése.
  • Képességeik sem általánosak. Az is lehet, hogy egy-egy pontot képesek sokáig figyelni, pedig nincs ott semmi. Ezt csak mi nem látjuk, de ők érzékelik az elhunyt lelkeket. Mások megérzik a körülöttük lévők betegségét, lehangoltságát és keresik ezeknek a személyeknek a társaságát.
  • A gyémántgyerekek keze jellemzően meleg, mert összpontosul benne az energia, amivel gyógyítanak is.
  • Az anyukák, szülők megijedhetnek, mert az átlagosnál kevesebb az alvásigényük. Az altatás nem egyszerű és mellé még túlteng bennük az energia is.
  • Makacs és akaratos gyerekek és ha nem érik el céljukat, akkor akár erőszakossá is válnak.
  • Érzékenyek és empatikusak.
  • Szeretnek egyedül lenni. Számukra nem okoz ez gondot, ugyanis tömegben és zajban hamar feszültté válnak.
Egyedül
Kép forrása: Pexels

Borítókép forrása: Pexels