Barion Pixel 3 csillagjegy, akik hajlamosabbak a depresszióra – Coloré

3 csillagjegy, akik hajlamosabbak a depresszióra

2023. 01. 17.

Tisztában lenni azzal, hogy az élet nehéz, azt jelenti, hogy ismered a harcaidat, és nem gondolod, hogy minden napsütéses és rózsás. És bár horoszkópunk segíthet lenyugtatni elménket, ha az egyik legdepresszívebb csillagjegyek közé tartozol, úgy tűnik, nincs pozitív oldal.

https://colore.hu/szelavi/kultura/mentalis-betegsegek-sorozatok/

A depresszió okai személyenként eltérőek, és a nehézségek, amelyekkel szembesülünk, különböző hatással vannak ránk. Például az egyik ember számára az otthonmaradás és a semmittevés a legrosszabb dolog, amit tehet, míg egy másik ember kincsként tartja számon ezt a fajta életet. Az asztrológia sokat elárul, ha az egyéni depressziót kiváltó tényezőkről van szó, valamint arról, hogy mely csillagjegyek szenvednek ebben a leginkább. Vannak, akik tényleg nem törődnek vele, és hagyják, hogy a negativitás legördüljön a hátukról, míg mások egyre több negativitással táplálják depressziójukat. Íme a depresszióra leghajlamosabb csillagjegyek.

Rák (június 21. – július 22.)

A Rák akkor a legboldogtalanabb, ha nem néz ki jól a külseje. És mivel annyira szeszélyes és érzelmes, hajlamosabb a depresszióra, mint a többi jegy. Lehet, hogy felületesen hangzik, de a Rákok nagyon odafigyelnek a megjelenésükre, és ha nem úgy néznek ki, mint ami ideális, könnyen megindul a lejtőn a hangulatuk. Amikor azonban fizikai erőnlétükkel küzdenek depressziójuk ellen, minden rendbe jön!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Zodiákus kontrollmániását, a Mérleget meglehetősen elszomorítja, lehangolja, ha nem tud minden egyes dolgot irányítani. Határozatlan természetük érzelmeikre is hatással van, ami ahhoz vezethet, hogy összezavarodnak azzal kapcsolatban, hogy mit is éreznek valójában. Amikor egy kicsit megbolondul az életük, duplán megőrülnek a kontroll hiánya miatt. Ez depressziót és szorongást okoz ezeknek az érzékeny lelkeknek.

Halak (február 19. – március 20.)

A család lehangolja a Halakat – nem annyira maga a család, hanem az, hogy egyes családok képtelenek kijönni egymással. Ők ragaszkodnak a rendhez és a hagyományokhoz, és amikor úgy tűnik, hogy a családi életük romlófélben van, akkor ők is rosszabbul érzik magukat. Nagyon érzékeny, ha a rokoni kötelékekről van szó, depressziót okozhat a Halakban. Tehát amikor családi problémákkal küszködik, akkor lehull álmodozó külseje.

Forrás: youtango.com

0 /eletmod/ezoteria/3-csillagjegy-depresszio/