Barion Pixel Újra jön a meleg idő! – Coloré

Újra jön a meleg idő!

2022. 07. 13.

A nyár takarékra tette magát az utóbbi napokban, ugyanis a rendkívüli szél miatt nem igazán éreztünk a nap áldásos hatását, de újra jön a meleg idő, ami nem egyenlő a kánikulával!

A héten nem volt egyszerű eldönteni, hogy mit vegyünk fel, mert a szél miatt rendkívül hűvösnek érezhettük a levegőt. Ma már jobban emlékeztetett a nyárra az időjárás, és ez a hét további felében sem lesz másképp!

Csütörtökön: napos időre számíthatunk, csapadékra nem kell készülnünk. Reggel 17 fok körüli hőmérsékletre ébredhetünk, délután viszont akár 35 fok is lehet.

Visszatér a meleg idő, de kánikula nem lesz
Visszatér a meleg idő, de kánikula nem lesz / Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Pénteken: záporokkal és zivatarokkal kísért hidegfront vonul át országunk felett. Ezt a hőmérsékleten nem igazán fogjuk érezni, ismét visszatér a meleg idő: reggel 20 fok körüli értékeket fog mutatni a hőmérő, nappal pedig 30 fok körüli hőmérsékletre készülhetünk, de délkeleten 35 fok is lehet.

Hétvégén: szombaton sok napsütésben fürödhetünk, csapadéktól nem kell tartanunk. Nappal 30 fok fölé megy a levegő hőmérséklete. A Süssfelnap időjárás előrejelző oldal szerint a vasárnap is hasonlóképpen fog telni, ám reggel akár 10 fok alatti hőmérsékletet is mérhetünk! A nappali órákban is elkerül a kánikula: nem fogják elérni a 30 fokot a maximumok.