Barion Pixel Nem ködösítünk: ilyen időnk lesz – Coloré

Nem ködösítünk: ilyen időnk lesz

2022. 10. 27.

Nagyon baráti az időjárás annak ellenére, hogy október vége van. Eddig javarészt szép és napos időnk volt, és ez a következő napokban sem fog változni, ám ködös időben lesz részünk.

Pénteken párás időre ébredhetünk, és helyenként ködfoltok is képződnek. A korai órákban a hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul. Napközben a köd fokozatosan köddé válik, de helyenként tartós lesz, úgyhogy borús és napos területek is lesznek országszerte. A szél gyenge lesz, így a hőérzetünket sem rontja el. Nappal 14 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk – írja a Süssfelnap időjárás előrejelző oldal.

Hétvégén sem várható változás: hasonlóképp ködös, párás lesz a reggel, s napközben csak lassacskán szakadozik fel. Az ország nagyobb részén napos idő várható, de néhány területen egésznapos köd lesz a jellemző. Ezeken a területeken 13-16 fok várható, míg a naposabb részeken 19-22 fokra készülhetünk.

A jövő hét eleji reggelek is hasonlóan indulnak, és a nappali hőmérséklet is kellemesen meleg lesz. A jövő hét közepén azonban egy hidegfront éri el hazánkat, ami több változást idéz elő időjárásunkban.