Barion Pixel „Megyek haza” – írta a fiatal fiú az édesanyjának, majd halálra szúrták az utcán – Coloré

„Megyek haza” – írta a fiatal fiú az édesanyjának, majd halálra szúrták az utcán

2024. 06. 13.

Egy évforduló lehet meghitt, csendes, ünnepélyes és boldog, de Emma Webber számára ez az évforduló csak a dühöt és a bánatot erősíti benne. Fiát halálra szúrta egy őrült.

Emma Webber egy átlagos édesanya, aki átlagos életet élt egészen tavaly június 13-áig. Ez a nap megváltoztatta az ő és családja egész addigi életét. Fiát halálra szúrták.

Dühöngött és halálra szúrt

Emma Webber az az anyuka, akinek fiát (Barnaby Webber), annak diáktársát (Grace O’Malley Kumar), valamint az iskola gondnokát (Ian Coates) halálra késelte a 31 éves Valdo Calcone. Az elmúlt egy évben nem maradt más, mint a fájdalom, a gyász, az üresség, a kérdések, a harag és még megannyi érzés.

A mai napig nem érti, hogyan mászkálhatott szabadon a paranoiás skizofrén férfi, aki a rendőrség elől menekülve 3 embert halálra szúrt és majdnem 3 másikat is megölt, amikor furgonjával elszáguldott – olvasható a Mirrorban.

Halálra szúrt
Kép forrása: Getty Images

A pokol egy éve

A család legidősebb gyermeke volt Barnaby. Csak 19 éves. Ő volt a gyilkosság egyik áldozata. Ez nemcsak a fiú halálát jelentette, hanem a család összeomlását is. Az anya elmesélte, hogy sokszor nem látta értelmét annak, hogy felébredjen, annyira maga alatt volt.

Az elmúlt 12 hónap olyan volt, mintha egy alternatív univerzumban lennénk. Olyan dolgokról beszélek, olyan dolgokról, megtapasztalásról, amelyeket soha nem értettem volna tavaly június 13-a előtt. A szakemberek katasztrofális életeseménynek minősítették, és ezt teljesen megértem, mert minden lehetséges módon az volt.

Habár a fiú temetése megvolt, hamvait még mindig őrzi és nem érzi magában azt az erőt, hogy szét tudja szórni. Az anya elmondta, hogy a család totálisan szétesett Barnaby halálával. Azt is tudja, hogy már soha semmi sem lesz ugyanolyan, mint azelőtt volt. Nehezen élik meg az elsőket: Az első karácsonyt, az első újévet fiuk nélkül. Minden első borzasztó számukra.

Halálra szúrt
Kép forrása: Getty Images

Az anya telefonjában még mindig megvan az utolsó fiával váltott üzenete, amit legutóbb elhunyt fia születésnapján nézett meg.

Fájdalmas. Ez az igazi fájdalom. Ami elveszett. Nem fogom látni, hogy Barney megteszi ezeket a dolgokat. Vannak rossz napjaid és rosszabb napjaid. Egy kis részem még mindig küzd azért, hogy ne ez legyen a történetem többi része.

A halálra szurkált áldozatokra emlékeznek

Emma Webber saját és a másik két áldozat családjával Nottinghambe látogat, hogy a tragédia helyszínén megemlékezzenek elhunyt családtagjaikról.

A gyászoló édesanya azt is bevallotta, hogy szakértő segítséget kért azért, hogy ezzel a szörnyűséggel megbirkózzon.

A normális életet megközelítő

A család azóta azon dolgozik, hogy fent tudjanak tartani egy normális életet, hiszen Barnaby két kisebb testvére érdekében ez nagyon fontos. A család együtt gyógyul ebből a lelki traumából.

Nyitókép forrása: Getty Images
/egeszseg/test-es-lelek/halalra-szurtak-az-utcan-evfordulo/