Barion Pixel 5 tipp a gyors fogyáshoz (x) – Coloré

5 tipp a gyors fogyáshoz (x)

2022. 12. 20.

A has az egyik problémás terület és sokunkat zavarnak a körülötte lévő kellemetlen zsírpárnák, amelyektől egyszerűen nem tudunk megszabadulni. De valóban nem lehet megszabadulni tőlük? Vagy csak rossz úton járunk és ha megismerjük a helyes utat, akkor elérhetjük ezt a célt?

A hasi zsírt nem tudjuk önállóan ledolgozni

Pontosan. A has a fogyás tekintetében a legproblémásabb hely, de az is megformázható és lefogyasztható. Csak tudni kell a módját. Nagy hiba, amelyet mindannyian elkövetünk, hogy azt hisszük, hogy ehhez elég hasizomgyakorlatokat és felüléseket folytatni. Csakhogy ez nem ennyire könnyű. Hogyan fogyjunk le a hasunkról?

Ha fogyni szeretne, és szép, feszes, lapos, sőt formás hasat szeretne, akkor átfogó megközelítést kell alkalmaznia, és meg kell próbálnia összességében lefogyni.

1. tipp: Indítsa be az anyagcserét

A gyors és jól működő anyagcsere elengedhetetlen, enélkül egyszerűen nem lehet fogyni. Hogyan is lehetne, ha a szervezet nem égeti el eléggé és megfelelően a kalóriákat? Szerencsére az anyagcserét a jól megválasztott ételeknek köszönhetően fel lehet gyorsítani. Hogyan érjük el ezt könnyen?

  • Savanyú káposzta fogyasztásával, amely ráadásul a beleket is tisztítja.
  • Chilli alkalmazásával, amely kapszaicint tartalmaz, ami nemcsak az anyagcserét gyorsítja fel, hanem a kalóriák gyors elégetését is eredményezi.
  • Meglepő módon egy kanál méz elfogyasztása elalvás előtt szintén segíthet.
  • Reggel egy pohár citromos víz elfogyasztásával támogassa az anyagcsere megfelelő működését.
  • A fahéj is nagyszerű és kellemes illata van. De vigyázzon, mert csak nagyon kis mennyiségre van szüksége belőle.

2. tipp: Tartsa be az ivási rendet

Köztudott, hogy a fogyás a mozgással kéz a kézben jár. De tudta, hogy a megfelelő ivási rend nélkül sem fogyhat le? Egy pohár víz segíti az anyagcserét, megtölti a gyomrot, így nem fog sokat enni. Részesítse előnyben azonban a tiszta vizet, édesítés nélküli ásványvizet vagy teát. Mondjon búcsút a gyümölcsleveknek, az édesített ásványvizeknek és a szeszes italoknak.

3. tipp: Ne hanyagolja el az alvást

Igen, még az alvás is hatással van a fogyásra. Az alvás talán a fogyás és általában az egészséges életmód leginkább alábecsült tényezője. Ezért tehát minden nap ugyanabban az időben feküdjön le, és ugyanabban az időben keljen fel. Aludjon kellően hosszú ideig és ügyeljen arra, hogy ne zavarják vagy ébresszék fel. A hálószobában tehát semmilyen televízió vagy mobil ne legyen.

4. tipp: Edzzen minden testrészre kiterjedően.

Amint már említettük, a mozgás hozzátartozik a fogyáshoz. Csak a hasi fogyást elősegítő gyakorlatokat végezzünk? Ez önmagában nem segít. Részesítse előnyben azokat a gyakorlatokat, amelyek nagy izomrészeket céloznak meg, és azokat, amelyek az egész testet megmozgatják. Próbálja ki a guggolást, a fekvőtámaszt, a nyújtást, a kardióedzést, stb.

5. tipp: Figyeljen rá, hogy mit eszik

A fogyás egyik legfontosabb szabálya az egészséges táplálkozás. Felejtse el az édességeket és a félkész termékeket, figyeljen a szénhidrátbevitelre. Meglepődhet, hogy milyen sokat talál belőle az étrendjében. Ha sikerül a minimumra csökkentenie a bevitelét, azt fogja tapasztalni, hogy fogyni kezd. És mivel helyettesítse az energiaforrást? Hát fehérjékkel.

Borítókép forrása: Stock-Asso / Shutterstock.com