Barion Pixel Tűnj ki a tömegből kedvenc Pixar karaktereiddel (x) – Coloré

Tűnj ki a tömegből kedvenc Pixar karaktereiddel (x)

2022. 07. 05.

Idén nyáron a Pandora világa hivatalosan is kitágult, hogy bemutassa a világszerte ismert animációs stúdióval, a Disney Pixarral közös kollekcióját. Az egymással megosztott érzésekről, attitűdökről és nézetekről szóló történeteket bemutatva a Disney és Pixar tökéletes pár a Pandorával való együttműködéshez.

A közös új kollekcióban a sok-sok ismert arc mellett megjelennek a rajongók olyan kedvenc karakterei által inspirált darabok is, mint a bátor Buzz Lightyear, az optimista Szenilla és a mindig kíváncsi Wall-E. A Disney, a Pixar és a Pandora kedvelői most összegyűjthetik kedvenc karaktereiket, akik ezentúl mindig velük lehetnek a Pandora Moments charmhordozóikon.

Pandora Disney Pixar

A kollekcióban megtalálható a Pandora ékszereknél most először használt, sötétben foszforeszkáló tűzzománc külső, de emellett a sterling ezüst charmokat még több aprólékos, kézzel készült tűzzománc díszíti, amik biztosítják minden karakter számára a rájuk jellemző és szerethető külsőt.

A kollekció által a rajongók maguk is alkotóvá válhatnak, ahogy egymás mellé illesztik az általuk leginkább szeretett történeteket. Tűnj ki a tömegből és légy hű önmagadhoz, minden nap mondj igent a kalandra és inspiráljanak a váratlan helyzetek a Disney és Pandora által megalkotott a Pixar karakterekkel.

A teljes kollekció megtekintéséhez és nagy felbontású képek letöltéséhez kattints ide.

Pandora Disney Pixar

#DisneyxPandora

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

Székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz, ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.