Barion Pixel Tökéletes párosítás, neked és házikedvenceidnek is (X) – Coloré

Tökéletes párosítás, neked és házikedvenceidnek is (X)

2022. 08. 08.

Ez a te történeted, viseld saját stílusod szerint!

Most először a Pandora egy vadonatúj közönség számára vezet be kiegészítőket: házikedvenceknek!

A Pandora Moments 2022-es őszi-téli kollekciójának részeként a Pandora bemutatja az új nyakörv és gravírozható biléta sorozatát. A büszke gazdik ezentúl úgy hangolhatják össze megjelenésüket négylábú barátaikkal, amire ezelőtt nem volt lehetőség.

Pandora Házikedvenc

A Pandora új termékei a házikedvenceket helyezik előtérbe, hiszen olyan gondosan kiválasztott anyagokból készültek, mint a nyakörveknél használt növényi alapú, bőrmentes szövet, illetve a pehelykönnyű rozsdamentes acél. Így a kiegészítők kényelmes viseletet biztosítanak a kutyusok és a cicák számára egyaránt.

Az új csont, szív és tappancs alakú bilétákat még személyesebbé lehet tenni a gravírozással. Koronázzátok meg a különleges kapcsolatotokat bolyhos barátoddal úgy, hogy egy csak neki szóló üzenetet hordoz a szíve fölött.

„A kisállatokra való tervezés új módszereket hozott be a munkafolyamatainkba, hiszen olyan különleges anyagokat használtunk a termékek elkészítéséhez, amelyek őket szolgálják” – mondta A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo, a Pandora kreatívigazgatói. „Izgatottan várjuk, hogy a Pandora közösség és kiskedvenceik hogyan fogják összeállítani és viselni ezeket a kiegészítőket.”

A kisebb és nagyobb bolyhos barátok kényelme érdekében a Pandora új nyakörvei állítható méretűek, két színben kaphatók, és négyféle méretben elérhetők. Így könnyedén összeöltözhettek kiskedvenceitekkel, és a cukiság faktor garantált!

A teljes kollekció megtekintéséhez és nagy felbontású képekért kattints ide.

#PandoraMoments

#WearItYourWay

#WearitWithFriends

A Pandora Moments Kisállat kollekció darabjai a kiemelt üzletekben elérhetők.

Pandora Házikedvenc

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg. A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg