Barion Pixel Mantrák, meditációk és pakolások – a legsikeresebb emberek különleges napi rutinjai – Coloré

Mantrák, meditációk és pakolások – a legsikeresebb emberek különleges napi rutinjai

2021. 03. 25.

Ha a sztárokhoz szeretnénk hasonlítani, lehet, hogy be kell vetnünk ezekből a módszerekből néhányat.

Gyakran hallani, hogy az ismert embereknek vannak furcsa szokásaik, rigolyáik, amikkel megkeserítik a körülöttük dolgozók életét. Most azonban nem ezekről lesz szó, hanem olyan praktikákról, amelyek a napi rutinjuk részét képezik, és ezzel tartják magukat egyensúlyban.

sikeres emberek napi rutin
  • Gwyneth Paltrow színésznő saját életmód brandet épített fel, ez pedig a Goop. A kétgyermekes anya a szakaszos böjt miatt nem reggelizik, maximum egy tejeskávét vagy smoothie-t iszik. Napközben kerüli a szénhidrátokat, könnyű ebédet fogyaszt, ám saját bevallása szerint a vacsorára megengedi magának a nehezebb fogásokat, krumplit, bagettet.
  • A sármos Orlando Bloom elég különleges kezdi a napjait. Először is 15-20 percet a kislánya babusgatásával tölt, majd félórás kántálás következik, amikor buddhista szövegeket, megerősítéseket mond fel. Reggeli italként különleges zöld folyadékot iszik, amely tele van kollagénnel és magas minőségű MCT olajjal.
  • A csodálatos és örökifjú Cindy Crawford nagyon korán kell, beül a jakuzziba és onnan nézi a napfelkeltét, így relaxál. Utána iszik egy zöld tea, majd egy zöldségekkel és fehérjeporral megpakolt turmix következik. Ezt követi 20 perc kardió és 30 perc súlyzós edzés, majd végül indulhat a napi munka.
  • Mark Wahlberg egészen extrém napi rutint követ. Hajnali 3-kor kel és ezután két könnyed órát edzéssel tölt, gyakran golfozik is egy fél órát, majd lazulásként kryo-kamrába merül, ami egy rendkívül hideg, de fiatalító találmány. Innentől a munkának és négy gyermekének szenteli a napot. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy este fél 8-kor már ágyban van.
  • A talkshow királynő Oprah Winfrey 7 órakor kel és kiviszi a kutyáit sétálni. Ezután ő is nagy hangsúlyt fektet a teste és elméje összehangolására, napjába két edzést is beiktat, közben meditál is és verseket olvas. Este a fürdőszobában relaxál, elmondása szerint imád ott lenni.
Forrás: vogue.uk.co
/divat/szepseg/mantrak-meditaciok-es-pakolasok-a-legsikeresebb-emberek-kulonleges-napi-rutinjai/